Hoi työnantaja! Järvenpäässä Ysit kesäduuniin -kampanja!

Järvenpään kaupunki haastaa yhdessä Talous ja nuoret TATin, Kaupan liiton, Vastuullinen kesäduuni -kampanjan sekä OP Keski-Uusimaan kanssa paikalliset työnantajat tarjoamaan kesätyöpaikkoja mahdollisimman monelle peruskoulunsa päättävälle nuorelle.

Peruskoulun päättävät nuoret ovat uuden elämäntilanteen edessä, kun peruskoulu on takana ja ajatukset suuntaavat kohti tulevaisuutta. Miltä tulevaisuuden työelämä heistä näyttää? Tutkimukset osoittavat, että mitä aiemmin nuori saa kokemuksia työelämästä esimerkiksi kesätyön muodossa, sitä helpompaa nuoren on hakea töitä seuraavana kesänä ja epävarmuus työelämää kohtaan vähenee.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana eri yhteistyötahojen kanssa ja tehdä historiaa palkkaamalla mahdollisimman moni ysiluokkalainen kaupungistamme kesäduuniin!

Työnantajien ohella myös yhdeksäsluokkalaiset on haastettu hakemaan kesäduunia. Lisäksi nuorten vanhempia kannustetaan olemaan nuoren tukena auttamassa, tsemppaamassa ja miettimässä, mistä kesätöitä voisi löytyä ja miten haku onnistuu. Rohkaistaan yhdessä nuoria ja kannetaan vastuu tulevaisuuden tekijöistä!

Järvenpään kaupunki kannustaa haasteen vastaanottaneita työnantajia ja onkin varautunut myöntämään jokaisesta peruskoulunsa keväällä 2019 päättävästä ysiluokkalaisesta kesäsetelin hakuehtojen mukaan. Tarkempaa tietoa kesäsetelistä ja erilaisista tavoista työllistää nuoren kesäksi saat osiosta Kesätyö 2019.

Yhteistyössä mukana:

Talous ja nuoret TAT, Järvenpään kaupunki, Järvenpään yrittäjät, Vastuullinen kesäduuni/Oikotie, Kaupan liitto, Osuuspankki Keski-Uusimaa, Kesko, K-kauppiasliitto, Lidl, Tokmanni ja HOK-Elanto