Työnantaja, ilmoittaudu Duuniboogie -rekrytointi tapahtumaan

Ilmoittautuminen maksuttomaan Duuniboogie -rekrytointitapahtumaan päättyy 31.8 klo 14:00 mennessä puhelimitse 040 315 24 96. Tarjolla vielä muutamia ständipaikkoja työnantajille, jotka tarjoavat työtä, oppisopimusta , työkokeilua tai muuta vastaavaa syksyn 2017 aikana.

Älä hukkaa aikaasi kymmeniä ansioluetteloja ja hakemuksia lukiessa vaan tule paikan päältä poimimaan parhaat tekijät!

DuuniBOOGIE –rekrytointitapahtuma 20.9 klo 11-15

Temal -kiinteistö Tehtaankatu 2, Järvenpää 

Työnantaja, bongaa tekijä. Ilmoittaudu maksuttomasti messuille löytämään uusi työntekijä. Haussa työntekijä oppisopimuksen voimin? Mietitkö mikä on uusi palkaton rekrykokeilu? Mistä hakea tukea palkkauskustannuksiin? Tule kuulemaan asiantuntijoiden parhaimmat vinkit rekrytointitavoista ja löydä uusi tekijä!

DuuniBOOGIE -tapahtumassa pääset kuulemaan myös tositarinoita yrittäjien erilaisista ja onnistuneista rekrytoinneista esimerkiksi työkokeilun tai palkkatuen avulla. Verkostoidut myös muiden yrittäjien ja paikallisten työllisyys- ja rekrytoimijoiden kanssa.

Tilaisuuden avaa Deittisirkuksen omistaja, Suomen deittikuningattareksikin tituleerattu yrittäjä Anna Uusiheimala. Mitkä tärkeät tekijät yhdistävät deittailua ja työnhakua? Tule hakemaan Duuniboogiesta vinkit työllistämiseen!

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN https://www.jarvenpaa.fi/--DuuniBOOGIE_-rekrytapahtuma_työnantajille--/sivu.tmpl?sivu_id=9565