Työnhakija- DuuniBoogie:ssa 20.9. haetaan laajasti eri alojen osaajia!

ETSITKÖ työtä tai kaipaatko uudelle uralle? DuuniBoogie on tapahtuma juuri sinun tarpeisiisi. Kaikenikäisille suunnattu rekrytointitapahtuma järjestetään Järvenpäässä 20.9. 2017 klo 11-15. Lue lisää ohjelmasta duuniboogie -rekrytapahtuma

DuuniBoogie- rekrytointitapahtumassa haetaan laajasti eri alojen osaajia:

Hoiva- ja opetusala:  lastenhoitajia, opettajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, koulunkäynninohjaajia, henkilökohtaisia avustajia.

Tekniikka/ ICT- , rakennus-, ja metalliala: LVI-asentajia, sähkö-, mekaniikka- ja autonasentajia, automaatio/ kunnossapitoasentajaa, rengas- ja sähköasentajia, kodinhälytysjärjestelmäasentajia, hitsaajia, koneistajia, rakennusmestaria, rakennusapu- ja kirvesmiehiä, huoltoteknikoita, teknisiä operaattoreita, automaatiosuunnittelijoita, master data specialistia.

Catering- , elintarvike ja kaupanala: elintarvikealan osaajia/pakkaajia, osaajia kansainväliseen markkinointiin, keittiö- ja ravintola-alan osaajia, asiakasneuvottelijoita, kassamyyjiä, myyntiedustajia.

Lisäksi haetaan mm. franchising kauppiasyrittäjiä, varastotyöntekijöitä, henkilöitä graafisiin- ja digipainotehtäviin, siivous- ja kiinteistön huollon osaajia, pihatyöntekijöitä sekä tehdastyöntekijöitä.