Yritykset ja kotitaloudet: palkkaa kesätyöntekijä vaivatta duuniin!

Järvenpään kaupunki ja Eezy Pikaduuni edistävät yhteistyössä nuorten kesätyöllistymistä!

Kesä on täällä! 

Kesän alkaessa moni nuori etsii vielä kesätyöpaikkaa itselleen, ja me Pikaduunissa haluaisimme päästä tarjoamaan niitä heille. Sinullakin, järvenpääläinen yrittäjä tai kotitalous, on vielä mahdollisuus tarjota järvenpääläiselle nuorelle kesätöitä, esimerkiksi kodin aputöiden tai lastenhoidon parissa. Nuoret voivat työskennellä esimerkiksi siivouksen, pihanhoidon, maalauksen tai lastenhoidon parissa yhteensä 60 tunnin ajan.

Yhden nuoren työllistämisen hinta on 5€/tunti (sis. alv. 24%), ja tilauksen pituus on 60 tuntia (300€). Työtunnit voidaan suorittaa kahden viikon jaksossa, tai ne voidaan jakaa pidemmälle aikavälille.

Hoidamme puolestasi kaikki työllistämiseen liittyvät vaiheet aina haastatteluista laskutukseen asti. Haastattelemme kaikki meille hakevat nuoret, ja yhdistämme heidät sopiviin työpaikkoihin huomioiden sekä työnantajan, että työntekijän toiveet.

Sinun ei tarvitse kuin tarjota työtehtävät nuorelle, ja maksaa yksi lasku. Työ tulee suorittaa aikavälillä 1.5.-31.8.2020.

Voit ilmoittaa avoimen kesätyöpaikan sivuillamme https://pikaduuni.fi/ilmoita-kesaduuni/, tai ottamalla yhteyttä kesätyökoordinaattori Emilia Pensariin, p. 050 303 9789 / emilia.pensar@eezy.fi.

Lähde mukaan tarjoamaan unohtumattomia ensimmäisiä kesätyökokemuksia. Tuetaan yhdessä urapolkujen alkamista!