Kokenut ICT ammattilainen etsii uusia haasteita

Kokenut ICT ammattilainen etsii uusia haasteita

Etsin vakituista työtä ICT-alalta esim. järjestelmäasiantuntijaksi, it-tukihenkilöksi, SWtestaus, SW-testauksen automatisointi, ohjelmointi tai niitä vastaaviin toimiin. Ydinosaamista ovat erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkaisu ja sw-testaus.

Olen vastannut ohjelmistotuotekehityksen testaustukihenkilönä monissa 2G/3G/4G puhelinkeskusohjelmien projekteissa sw-testausjärjestelmien suunnittelusta, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Minun päätehtäviäni ovat olleet IT-tukitehtävät erilaisille käyttöjärjestelmille sekä testaus- ja mittauslaitteille. Sain 2014 ja 2015 osaston kannustepalkinnon jonka yhtenä perusteena oli: asiakkaita ja työkavereita huomioiva, yleisesti ottaen ”hyvä tyyppi".

Viimeksi Keravan kaupungin tietohallinnossa ICT-suunnittelijana laatimassa prosessin ja ohjeistuksen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) aiheuttamille muutoksille mobiililaitteiden elinkaarihallinnassa.

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
19.10.2020 klo 07:17:32
Paikkakunta: 
Kerava
Muuta huomioitavaa: 
Olen vastannut ohjelmistotuotekehityksen testaustukihenkilönä monissa 2G/3G/4G puhelinkeskusohjelmien projekteissa sw-testausjärjestelmien suunnittelusta, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Minun päätehtäviäni ovat olleet I&V ja IT-tukitehtävät erilaisille testaus- ja mittauslaitteille sekä käyttöjärjestelmille (windows, linux, dmx, VMware, openstack). Joitain käymiäni koulutuksia:
03/19, Henkilöstön tietosuoja ja tietoturva -koulutus (Navisec Flex)
Osa-alueita mm.: EU:n tietosuoja-asetus ja Tilojen ja tietojen suojaaminen
05/18, Big Data -koulutus (Talent Base Oy ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy)
Avoimen lähdekoodin KNIME Analytics Platform -työkalu
09/16, Cloud technology specialist, Onsight Helsinki Oy ja DB Pro Oy
IoT Basics , Azure SQL (Paas), Azure IaaS, Azure Identity Management
10/15, Robot&Python , Nokia Het-Core MGW&OSP - Internal training
Robot&Python training - Part1 and Part2
06/13, VMware vSphere, Tieturi Oyj
VMware vSphere 5.1: Fast Track
09/11, Windows-erikoispalvelimet -koulutus, Koulutuskeskus Salpaus
MS Windows Server, Active Directory sekä MS Hyper-V
04/04, Routing and switch training for Nokia, Cygate Academy.
(with Cisco devices)

Olen toiminut myös laiteläheisen ohjelmoinnin parissa (assembler) ja yleensäkin sekä hw- että sw-maailmojen tuntumassa. Aiemmin myös Nokian tietokonetehtaalla MikroMikko sekä Mikko3- ja MPS10-minitietokoneiden kasaus, korjaus ja toimintatestauksessa.
Sain v. 2014 ja 2015 osaston kannustepalkinnon jonka yhtenä perusteena oli: työkavereita ja asiakkaita huomioiva, yleisesti ottaen ”hyvä tyyppi".
Olen aloitteellinen, pitkäjänteinen ja tiimihenkinen. Työtodistuksessani minua kuvataan näin: "In his work he has proved excellent working skills and behaviour".
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
En tiedä
Oikeutettu kuntalisään: 
En tiedä
Koulutus: 
Koulutus: 
Opistotutkinto
Aikaisempi työkokemus: 
Keravan kaupungin tietohallinnossa: ICT-suunnittelijana laatimassa prosessin ja ohjeistuksen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) aiheuttamille muutoksille mobiililaitteiden elinkaarihallinnassa. Nokia Networks: Ohjelmistokehitysosaston IT-tukihenkilö sekä sw-testaus ja -automatisointi. Myös ohjelmointia.
Lupakortit: 
ABe-ajokortti
Kielitaidot: 
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Äidinkieli