HAEN ESIMERKKIHOMMIA

HAEN ESIMERKKIHOMMIA

Kirjoita otsikkokenttään lyhyesti vain hakemasi työ. Otsikosta muodostuu ilmoituksen www-osoite, joten se kannattaa pitää mahdollisimman lyhyenä. (Tämän esimerkin www-osoite on siis muotoa "duuniportaali.fi/tyohakemukset/136/haen-esimerkkihommia").

Kirjoita tähän Lyhyt esittely -kenttään enemmän itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi ja työstä, jota olet hakemassa.

Tämän tekstikentän sisällön kirjoitat ilmoitusta luodessasi. Kaikki muu hakuilmoituksessasi määräytyy luomasi profiilisi perusteella (esim. kentät Muuta huomioitavaa, Aikaisempi työkokemus, Lupakortit ja Kielitaidot.

Tämä on esimerkkiteksti ja esimerkki-ilmoitus, jonka tarkoitus on esimerkittää työnhakijalle, kuinka paljon ilmoitukseen mahtuu tekstiä ja miltä ilmoitus näyttää. Ilmoituksen on luonut palvelun ylläpito. Tämä on esimerkkiteksti ja esimerkki-ilmoitus, jonka tarkoitus on esimerkittää työnhakijalle, kuinka paljon ilmoitukseen mahtuu tekstiä ja miltä ilmoitus näyttää. Ilmoituksen on luonut palvelun ylläpito. Tämä on esimerkkiteksti ja esimerkki-ilmoitus, jonka tarkoitus on esimerkittää työnhakijalle, kuinka paljon ilmoitukseen mahtuu tekstiä ja miltä ilmoitus näyttää. Ilmoituksen on luonut palvelun ylläpito. Tämä on esimerkkiteksti ja esimerkki-ilmoitus, jonka tarkoitus on esimerkittää työnhakijalle, kuinka paljon ilmoitukseen mahtuu tekstiä ja miltä ilmoitus näyttää. Ilmoituksen on luonut palvelun ylläpito. Tämä on esimerkkiteksti ja esimerkki-ilmoitus, jonka tarkoitus on esimerkittää työnhakijalle, kuinka paljon ilmoitukseen mahtuu tekstiä ja miltä ilmoitus näyttää. Ilmoituksen on luonut palvelun ylläpito.

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Työkokeilu
Oppisopimus
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Sesonkityö
Kesätyö
Työharjoittelu
Kotitalouksille tehtävä työ
Työn alkamisaika: 
Heti
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
14.11.2017 klo 11:45:24
Paikkakunta: 
Kerava
Muuta huomioitavaa: 
- Allerginen hevosille.
- Juo paljon kahvia.
- Ajokortiton.

Tämä on TESTIPROFIILI, jonka tarkoitus on näyttää, miten profiilit näkyvät. TESTIPROFIILI ei hae oikeasti töitä, mutta on kuitenkin tehnyt tämän yhden ESIMERKKI-ILMOITUKSEN.

Kohdat paikkakunta, ikä, muuta huomioitavaa, palkkaukseen vaikuttavat asiat, koulutus ja kokemus, lupakortit ja kielitaidot määrittelet omassa profiilissasi (sisäänkirjautuneena ylävalikko >> Oma käyttäjätilini).

HUOMIOITHAN, ETTÄ JOS LATAAT CV:si, se näkyy työnantajalle vasta, kun hän on saanut linkin profiiliisi hakiessasi työpaikkaa. Profiiliisi lataamaasi tiedosto ei siis näy esim. itse jättämäsi työnhakuilmoituksen yhteydessä – muistathan siis täyttää olennaisen informaation itsestäsi ilmoituksesi kenttiin.
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
En tiedä
Oikeutettu kuntalisään: 
En tiedä
Koulutus: 
Koulutus: 
Peruskoulu
Lisätietoja: 
Lisäksi lukion oppimäärä (ei yo-todistusta)
Koulutus: 
ESIMERKKIKOULUTUS
Lisätietoja: 
Tämän tekstin tarkoitus on esimerkittää, miltä näyttää profiilissasi koulutus-kenttään kirjoittamasi lisätieto.
Koulutus: 
Ylempi korkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Maisteri ja oppilaskunnan puheenjohtaja
Aikaisempi työkokemus: 
xx-xx ESIMERKKI-hommissa, xx-xx valokuvaushommissa, xx-xx ties missä hommissa, xx-xx ei missään hommissa. HUOM! Voit muokata profiilissasi tätä kenttää. Voit esim. erotella työkokemuksesi pilkuilla, sillä joissain näkymissä sivustolla ne eivät välttämättä näy allekkain vaan peräkkäin – kuten tässä ESIMERKISSÄ.
Lupakortit: 
EA1, hygieniapassi, järjestysmieskortti ja ESIMERKKI-kortti
Kielitaidot: 
Kieli: 
Ruotsi
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
Venäjä
Taso: 
Erinomainen