KM/Luokanopettaja tuorein ajatuksin

KM/Luokanopettaja tuorein ajatuksin

Työn alkamisaika 3.4. tai myöhemmin.

Muuntautumiskykyinen, koodaustaitoinen ja kiireen kestävä luokanopettaja. Haen luokanopettajan tai resurssiopettajan tehtävää loppukevääksi 2018. Opettajana olen reilu, rauhallinen ja ystävällinen. Koulupäivän aikana eteen tulevia tilanteita pohditaan yhdessä oppilaan kanssa ja tähdätään aina vahvuuksien kautta hyvään. Minulta luonnistuu ukulelen soiton opettaminen 23 oppilaan porukalle, vanhempainillassa tarvittava napakka esiintyminen sekä teknologian sujuva hyödyntäminen työn tukena. Työyhteisössä saan kiitosta oman osaamiseni jakamisesta ja nykyaikaisesta otteesta opettajan työhön.

Opetan lukuaineiden lisäksi kaikkia taito- ja taideaineita sujuvasti. Vahvuusalueitani ovat käsityön pehmeät materiaalit monimateriaalista käsityötä sivuuttamatta sekä musiikki, jossa hallitsen opetusmielessä useampia koulusoittimia. Pääinstrumenttini on laulu. Opetustyylini yhdistelee perinteisempää mallista tekemistä, toiminnallisuutta sekä tieto- ja viestintätekniikkaa. Hallitsen myös ohjelmoinnin opetuksen mm. Scratch ja Scratch Jr.-ympäristöissä sekä BeeBot- ja Lego-roboteilla. Opetuskäytössä hyödynnän mm. Google Classroomia, Padletia ja Mentimeteriä.

Vuorovaikutustilanteissa olen huumoria hyödyntävä, mutta tarvittaessa jämpti ja vaadittaessa ehdoton. Pyrin kohtaamisissa olemaan reilu, rauhallinen ja ennakkoluuloton. Erityispedagogiikan opintojen ja työkokemuksen myötä minulla on taitoja erityisten oppijoiden kanssa toimimisesta. Minulla on osaamista ja kokemusta kaikkien vuosiluokkien oppilaiden opettamisesta.

Tuon työyhteisööni leppoista huumoria, lämpöä ja vertaistukea. Nuori ikäni on minulle mahdollisuus oppia kokeneilta ja muille työyhteisössä mahdollisuus ammentaa virtaa silloin, kun puhti on lopussa. Työyhteisöissäni minut tunnetaan innokkaasta asenteestani työtäni kohtaan. Töihin lähden aina uteliain mielin. Olen jämpti ja järjestelmällinen, mutta osaan myös käyttää aikaani kohtuullisesti.

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
12.3.2018 klo 07:23:02
Paikkakunta: 
Nurmijarvi
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
Ei
Oikeutettu kuntalisään: 
Ei
Koulutus: 
Koulutus: 
Ylempi korkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Helsingin yliopisto. Käsityönopettaja ja luokanopettaja.
Koulutus: 
Ylioppilastutkinto
Lisätietoja: 
Vaskivuoren lukio
Aikaisempi työkokemus: 
Nurmijärven kunta, luokanopettajan viransijaisuus, 3. luokka Nurmijärven kunta, luokanopettajan viransijaisuus, 3.luokka. HundrED, sisällöntuottaja, Yle Triplet-sovellus. Nurmijärven kunta/Helsingin kaupunki/Vantaan kaupunki, opettajan sijaisuudet. Nurmijärven kunta, koulunkäynnin ohjaaja.
Kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Ruotsi
Taso: 
Tyydyttävä
Kieli: 
Espanja
Taso: 
Alkeet