Diplomi-insinööri etsii töitä

Diplomi-insinööri etsii töitä

Hei!

Onko yrityksenne esimerkiksi käynnistämässä uutta liiketoimintaa ja tarvitsette mukavan ja kehityskelpoisen työntekijän hankkimaan tietoa ja tuottamaan raportteja päätöksenteon tueksi? Tai kaipaako kenties projektipäällikkönne niin sanottua oikeaa kättä avukseen? Mikäli vastaus on kyllä, minä voin hyvinkin olla etsimänne henkilö!

Olen koulutukseltani tuotantotalouden diplomi-insinööri, pääaineeni oli kustannusjohtaminen ja sivuaineena luin energiatekniikkaa. Teollisuuden kunnossapitoon liittyvässä diplomityössäni mm. demonstroin yhteistyöyritykselle, kuinka se voisi hyödyntää kahta päätöksenteon tukimallia liiketoiminnassaan. Työ oli pääasiassa tiedon keräämistä ja analysointia sekä tulosten esittämistä graafisessa ja kirjallisessa muodossa. Lopputyön kautta heräsikin kiinnostus tehdä tämän kaltaista selvitystyötä myös ammatikseni. Työkokemusta minulle on kertynyt varastomiehestä vanginvartijaan ja uskallankin väittää olevani joustava ja sopeutumiskykyinen tulevien työtehtävieni suhteen.

Ja vaikka teillä ei juuri tällä hetkellä olisikaan tarvetta työvoiman lisäämiselle mutta tämä ilmoitus kuitenkin herätti kiinnostuksenne, ottakaa rohkeasti yhteyttä! Vastaan mielelläni mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin.

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Osa-aikatyö
Kokoaikatyö
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
11.12.2017 klo 07:33:54
Paikkakunta: 
Kerava
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
Kyllä
Oikeutettu kuntalisään: 
En tiedä
Koulutus: 
Koulutus: 
Ylempi korkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Diplomi-insinööri (Tuotantotalous) Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Aikaisempi työkokemus: 
Vanginvartija, varastotyöntekijä, tuotantotyöntekijä
Kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Ruotsi
Taso: 
Perustaidot
Kieli: 
Saksa
Taso: 
Perustaidot
Kieli: 
Venäjä
Taso: 
Alkeet