Asiakaspalvelun ammattilainen hakee uusia haasteita!

Asiakaspalvelun ammattilainen hakee uusia haasteita!

Olen koko työelämäni toiminut asiakaspalvelutehtävissä, usealla alalla. Asiakaslähtöinen ajattelu ja sitä myötä hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen on minulle sydäntä lähellä. Hallitsemalla sekä suomen että ruotsin kielen täydellisesti olen tuonut asiakaspalveluun toivottua lisäarvoa ja saanut siitä kiitosta.

Etsin nyt monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä laajalla skaalalla. Viimeksi olen hankkinut osaamista vakuutusmaailmassa, mutta olen erittäin kiinnostunut palvelemaan asiakkaita myös ihan uudella alalla. Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi.

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työkokeilu
Oppisopimus
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Palkkatuki
Osa-aikatyö
Kokoaikatyö
Työssäoppiminen
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
10.1.2018 klo 02:35:23
Paikkakunta: 
Kerava
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
Kyllä
Oikeutettu kuntalisään: 
Kyllä
Koulutus: 
Koulutus: 
Ammattikorkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Tradenomi (Turun Amk, 2008)Liiketalouden koulutusohjelma, suuntaus kansainvälinen yrittäjyys. Opinnäytetyöni tein toimeksiantona yritykselle markkinatutkimuksen muodossa kartoittamalla mahdollisia markkinoita Suomessa koskien veneosakkuus-konseptia.
Koulutus: 
Vakuutustutkinto,VTS
Lisätietoja: 
Vakuutusalan tietoutta syventävä 10 kurssin ohjelma työn ohessa (valm.2013). Tutkinto perehdyttää kattavasti vakuuttamisen periaatteisiin, vakuutuslainsäädäntöön ja vakuutustoiminnan taloudelliseen merkitykseen, vakuutuspalvelujen markkinointiin sekä sosiaalivakuutuksen periaatteisiin ja muotoihin.
Koulutus: 
Ylioppilastutkinto
Lisätietoja: 
Brändö Gymnasium,1995
Koulutus: 
Henkilöstövoimavarojen johtaminen (01/2017-05/2017)
Lisätietoja: 
Haaga- Helia avoin AMK. Kurssi (5op)on osa Liiketoiminnan kehittämisen koulutusohjelmaa (YAMK).Kurssilla käsitellään keskeisiä henkilöstövoimavarojen johtamisen ja kehittämisen osa-alueita, prosesseja ja työkaluja niin henkilöstöfunktion kuin organisaation johdon näkökulmasta.
Koulutus: 
Alempi korkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Koulutusohjelma: humanististen tieteiden kandidaatti (ei valmistunut) Perus- ja aineopintoja: Pohjoismainen kansantiede, Kulttuuri- ja sosiaaliantropologia, Saaristotieto, Eurooppa-tieto, Museologia
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Lisätietoja: 
Nylands Hotell-och Restaurangskola, Espoo, Koulutusohjelma: Myynnin ja asiakaspalvelun perustutkinto,YO-pohjainen (ei valmistunut) Perus- ja aineopintoja sekä käytännön harjoittelua: Hotelli-, ravintola- ja matkailuala)
Aikaisempi työkokemus: 
06/2017-12/2017 AXA -CREDIT & LIFESTYLE PROTECTION,HELSINKI Premiums Associate (vakuutuskäsittelijä) Pankkien ja rahoitusyhtiöiden myöntämien lainoihin liittyvien vakuutusten asiakaspalvelun ja käsittelyn eri tehtävät vakuutuksen elinkaaren aikana. Olennaisimpana osana työtäni asiantuntijana on ollut vuorovaikutus asiakkaiden, sekä lainojen myöntävien tahojen sekä vakuutettujen kanssa koskien eri vakuutusratkaisujen hakua. Päivittäiseen työhön on liittynyt mm. asiakkaan turvakelpoisuuden (mm. terveydentilan) kartoittamista, laskutuksen selvittelyä sekä muutoksien tekemistä vakuutustuotteisiin. 10/2008-05/2014 ja 04/2015-08/2016 AKTIA HENKIVAKUUTUS OY, TURKU Vakuutuskäsittelijä/Asiakasneuvoja Henki- ja sairauskuluvakuutukset, säästö- ja sijoitusvakuutukset, laina- ja lainaturvavakuutukset. Toimin alan sisäisessä & ulkoisessa vuorovaikutuksessa asiantuntijan roolissa. Asiakaspalvelu & myynti: Olin tuottamassa ratkaisuja henkilöasiakkaiden vakuutuksiin kuuntelemalla, neuvomalla ja luomalla heille tarpeita. Tein vastuunratkaisua vakuutusten myöntämisprosessissa. Päivittäiseen työhön kuului myös laskutus, sisään tulevien maksujen selvittely ja avustavat kirjanpidon tehtävät. Olin mukana kehittämässä työmenetelmiä (mm. yksinkertaistamalla, luopumalla työvaiheista) jotta palveluprosessi olisi asiakasystävällisempi ja yrityksen kannalta tehokkaampi. Koulutin myös uusia työntekijöitä tehtäviin. 06/2014- 03/2015 AKTIA PANKKI OYJ, TURKU Asiakasneuvoja (Contact Center) Vahinko- & henkivakuutustuotteet. Vastasin asiakkaiden hankinnasta (b 2 c, Inbound & Outbound); Kartoitin henkilöasiakkaiden vakuutustarpeita ja ehdotin ratkaisuja niihin asiantuntijana. Tiimissä toimin vakuutustuotteen vastaavana; Pidin tiimin ajan tasalla koskien muutoksia tuotteen sisällössä. Koulutin uusia työntekijöitä tehtäviin. Kesäkaudet 2002-2008 TMI RANTA-SOPPI STIG SELIN, HELSINKI Asiakaspalvelija/Myyjä Perheyrityksen venehuoltoasemaan liittyvät työt; Ylläpidin kokonaisvaltaisesti Kioski-kahvilan toimintaa. Kyseessä oli huoltoasema, jossa strategiana oli erottautua alueen kilpailijoista eduksemme konkreettisesti auttamalla ja palvelemalla veneellä saapuvia asiakkaita. 10/2006- 01/2007 STRICTLY PERSONNEL, SYDNEY, AUSTRALIA Toimistotyöntekijä/asiakaspalvelija Tradenomin opintoihin liittyvä työharjoittelu toimistoalalla: Asiakaspalvelu puhelimitse englanniksi, asiakastietojen keräämistä, tallennusta ja arkistointia. 06/1997- 03/2003 USEITA ERI RAVINTOLOITA, TURKU, NAUVO, HELSINKI A´la carte-, banketti- ym. tarjoilija Asiakaspalvelu; Myin ja suosittelin ravintolatuotteita, jonka myötä tuotin hyviä ravintolakokemuksia asiakkaille. Osallistuin tilaisuuksien organisointiin ja toteutukseen.
Lupakortit: 
Ajokortti: B-luokka
Hätäensiapukurssi (4h)
Kielitaidot: 
Kieli: 
Ruotsi
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Ranska
Taso: 
Perustaidot
Kieli: 
Saksa
Taso: 
Perustaidot