Innokas työkalujenmyyjä

Innokas työkalujenmyyjä

Sisustusrakentajaksi, puusepäksi ja kylpyhuone-huoneistosaneeraajaksi valmistunut hakee remontti/nikkarointi työtehtäviin ja työkalujen myyjäksi. Olen puusepäksi valmistunut nuori nainen 26v Keravalta.

Minulla on kolmivuotinen puusepän tutkinto, kylpyhuone-huoneistosaneeraajan ja sisustusrakentajan kurssi. Omaan aikaisempaa työkokemusta työkaluista, niiden käyttötarkoituksista ja myynnistä. Olen opiskellut maalausta, kittausta, runkoseinien purkua/rakentelua, laatoitusta, panelointia yms,

Työntekijänä olen vastuuntuntoinen, järjestelmällinen, avulias, oma-aloitteinen ja ahkera. Teen työni aina huolella loppuun. Se mitä en osaa, opin nopeasti. Minua on luonnehdittu rennoksi, sosiaaliseksi ja eloisaksi. Pidän ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa olemisesta ja uusien asioiden oppimisesta. Toivoisin työni kuvan tuovan jotain uutta tasaisin väliajoin. Tykkään ammentaa itseeni jatkuvasti uutta tietoa. Analysoin, tutkin ja pidän työstä jossa saa olla innovatiivinen. Olen hyvin rohkea ihmisiä lähestyessä, että siitä sainkin hyvää palautetta työsuhteessani bauhausissa. Olen myös etenemis haluinen ja yritän edetä tavoitteissani vaikka sitten vaikeimman kautta.

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Kesätyö
Palkkatuki
Osa-aikatyö
Kokoaikatyö
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
13.3.2019 klo 12:33:31
Paikkakunta: 
Kerava
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
Kyllä
Oikeutettu kuntalisään: 
En tiedä
Koulutus: 
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Lisätietoja: 
Puuseppä, sisustusrakentaja, kylpyhuone-huoneistosaneeraaja
Lupakortit: 
Työturvallisuus, tulityö, ensiapu ja hygieniakortti
Kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Äidinkieli