Lastenhoitaja

Lastenhoitaja

Haen lastenhoitajan sijaisuutta tai keikkaluontoista työtä. Olen valmistunut keväällä 2019 lähihoitajaksi, (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala). Haen tähän tehtävään, koska pidän asiakaspalvelutyöstä ja olen toiminut monenlaisten ihmisten kanssa. Minulla on myös työssäoppimisen kautta tullutta kokemusta lasten hoitamisesta.

Työntekijänä minussa yhdistyvät luontevasti asiakaspalvelutaidot ja lähimmäisen huomioon ottaminen. Ennen Suomeen tuloani toimin henkilökohtaisena vanhusavustajana Israelissa 5 vuotta, ja sitä ennen myyjänä Filippiineillä 5 vuotta.

Suoritin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon Stadin aikuisopistossa Helsingissä. Opiskeluaikanani olen oppinut monipuolisesti lähihoitajan tehtäviin kuuluvia taitoja, joihin kuuluu niin lasten kuin vanhusten kanssa toimiminen. Työkokemusta olen saanut työskennellessäni 3 kertaa Päiväkoti Agapessa, missä vastuulleni kuuluivat lastenhoitajan sijaisena toiminen. Työnantajani myös suosittelee minua lasten työtehtäviin. Uskon, että näistä ominaisuuksista on teille suurta hyötyä.

Luonteeltani olen kärsivällinen, luotettava, järjestelmällinen, juostava ja ahkera ja halukas oppimaan uutta kehittääkseni osaamistani. Olen työssäoppimisessa saanut positiivista palautetta sekä arvokasta kokemusta. Tulisin mielelläni kertomaan itsestäni lisää. Olen varma, että tulisitte olemaan hyvin tyytyväisiä suoritukseeni.

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Osa-aikatyö
Kokoaikatyö
Työn alkamisaika: 
Heti
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
24.4.2019 klo 07:16:40
Paikkakunta: 
Sipoo
Muuta huomioitavaa: 
Olen muuttanut perheen kanssa Sipooseen kuukasi sitten.
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
Ei
Oikeutettu kuntalisään: 
Ei
Koulutus: 
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Lisätietoja: 
Lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala)
Aikaisempi työkokemus: 
Päiväkodin sijaisena
Lupakortit: 
Hygieniapassi, EA1-kortti, ajokortti B-luokka
Kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Filipino
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
heprea
Taso: 
Perustaidot