Kaupan ja tekniikan osaaja

Kaupan ja tekniikan osaaja

Haen töitä. Olen 1965 syntynyt Järvenpäässä asuva kaupan- ja tekniikan alan osaaja. Minulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntikokemus sekä tekninen osaaminen.

Työurani olen tehnyt enimmäkseen myyntitehtävissä kodinsähkö- ja elektroniikka-alalla. Työtehtävät ovat vaihdelleet siivoustyöstä varatoimitusjohtajan tehtäviin. Yhteistä kaikille tehtäville on ollut se, että ne ovat edellyttäneet joustavuutta, vahvoja vuorovaikutustaitoja, myyntiosaamista, teknistä ymmärrystä, It-taitoja ja liiketoiminnan eri osa-alueiden hahmottamista. Asiakaspalvelutyössä menen aina asiakkaan tarpeet edellä ja olen saanut positiivista palautetta asiakkailta erityisesti joustavuudestani ja kyvystä asettua asiakkaan asemaan. Vapaa-ajalla korjaan autoja ja kodinelektroniikka. Olen käsistäni näppärä ja peukalo ei todellakaan ole keskellä kämmentä! Suomi ja ruotsi ovat kotikieliäni ja kommunoin sujuvasti myös englanniksi. Minulla on AB-ajokortti ja oma auto käytössä.

Aiemmissa työpaikoissani olen saanut paljon vastuuta kannettavaksi. Nautin siitä, kun saan haastaa itseäni ja tehdä monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Työkaverina ja esimiehenä olen ollut pidetty, koska olen ihmisenä helposti lähestyttävä, leppoisa tyyppi, joka ei pienistä hermoile, mutta hoitaa oman tonttinsa jämptisti ja luotettavasti.

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Palkkatuki
Kokoaikatyö
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
19.2.2020 klo 07:42:26
Paikkakunta: 
Järvenpää
Muuta huomioitavaa: 
Lähinnä erikoiskaupan alalla olen toiminut myyjänä ja myymälänhoitajana,lisäksi tosin myös autonasentajana,nuorten pajaohjaajana... Ikää on kertynyt,mutta myös osaamista.
Tällä hetkellä toimin SPR Kontti -kirpputorilla huolehtien lähinnä valaisinpuolesta.
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
Kyllä
Oikeutettu kuntalisään: 
En tiedä
Koulutus: 
Koulutus: 
Ylioppilastutkinto
Lisätietoja: 
Osatutkintoja sekä Elektroniikka- että Automaatioasentajan ammattitutkinnoista
Aikaisempi työkokemus: 
Myymälänhoitaja,nuoriso-ohjaaja,autokorjaaja......
Lupakortit: 
Hygieniapassi
Kielitaidot: 
Kieli: 
Ruotsi
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Saksa
Taso: 
Perustaidot