Oma-aloitteinen ja motivoitunut kesätyöntekijä tarjolla

Oma-aloitteinen ja motivoitunut kesätyöntekijä tarjolla

Hei!

Olen Matilda Ruusila, kesällä 16-vuotias yhdeksännen luokan päättävä tyttö Järvenpäästä. Olen innokas ja nopea oppimaan uutta ja motivoitunut tekemään töitä. Tämän asian tiimoilta olen saanut palautetta sekä koulussa opettajilta, että TET-harjoitteluissa työnantajilta. Mielestäni koskaan ei voi oppia liikaa! Lisäksi olen itsenäinen ja oma-aloitteinen työntekijänä, enkä pelkää työntekoa. Arvostan ja kunnioitan muita sellaisina, kuin he ovat. Toisten ihmisten hyvä kohtelu onkin yksi kantavista arvoistani. TET-harjoittelussa 9. luokalla olin Järvenpään Lindexissä, josta sain hyvän arvostelun. Pidin myös asiakaspalvelu- ja varastoluonteisista tehtävistä. Tästä työtodistuksesta on mahdollista saada myös kuva.

Harrastan bloggaamista, lukemista (monet eri tyylilajit), kirjoittamista, ratsastusta, retkeilyä, valokuvausta, pilatesta ja vietän paljon aikaa koirieni kanssa. Luonto on aina ollut tärkeä osa elämääni. Blogini löytyy osoitteesta pollenkirjakarsina.blogspot.fi. Instagramista koiravalokuvaustilini löytyy nimimerkin @furry_feelings takaa. Blogini kautta olen oppinut käyttämään Polarr- ja Gimp 2.0- nimisiä kuvankäsittelyohjelmia.

Kesätöitä haen ensisijaisesti Järvenpään alueelta kesäkuun ajaksi. Olen avoin monille eri mahdollisuuksille ja työpaikoille, enkä ensin tutustumatta halua sulkea mitään pois. Kiinnostunut olen esimerkiksi asiakaspalvelutyöstä, muiden ihmisten kanssa toimimisesta, ulkoilmatöistä, ja toimistotöistä.

Järvenpään kaupungilta on myös mahdollista hakea kesäseteliä, lisätietoja löytyy esimerkiksi osoitteesta: https://www.jarvenpaa.fi/--Kes%C3%A4ty%C3%B6llist%C3%A4mistuki_ty%C3%B6n...

Minut tavoittaa joko puhelimestani numerosta 045 8800710 tai sähköpostistani osoitteesta maruu@luukku.com

Toivottavasti tapaamme pian, Matilda Ruusila

Työsuhteen tyyppi: 
Kesätyö
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
12.2.2020 klo 01:09:32
Paikkakunta: 
Järvenpää
Muuta huomioitavaa: 
Välitodistuksessa englannista ja ruotsista arvosanana 10, saksasta 9. Ruotsia ja saksaa en ole käyttänyt.
Etsin kesätöitä kesäkuun 2020 ajaksi Järvenpään alueelta.
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
Ei
Oikeutettu kuntalisään: 
Ei
Koulutus: 
Koulutus: 
Peruskoulu
Aikaisempi työkokemus: 
TET- harjoittelu Lindex Järvenpää TET-harjoittelu Haarajoen koulu Taksvärkki Kotirannan päiväkoti ja Haarajoen koulu
Kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Ruotsi
Taso: 
Perustaidot
Kieli: 
Saksa
Taso: 
Perustaidot