Psykologiharjoittelupaikka etsinnässä Helsingin lähialueelta

Psykologiharjoittelupaikka etsinnässä Helsingin lähialueelta

Olen 26-vuotias maisterivaiheen opiskelija ja opiskelen Joensuussa Itä-Suomen yliopistossa. Tavoitteenani olisi löytää harjoittelupaikka Helsingin lähialueelta. Tarkoituksena olisi aloittaa harjoittelu mahdollisesti huhti-toukokuussa 2021 mielellään niin, että harjoittelua voisi suorittaa kesällä ja valmistuminen olisi näin ajankohtaista alkusyksystä 2021 - olen kuitenkin tarvittaessa ja sopivan harjoittelupaikan löytyessä joustava aloitusajankohdan suhteen. Mikäli aloitus siis esimerkiksi loppukeväästä ei olisi mahdollinen, niin olen varautunut aloittamaan harjoittelun myös syksyllä 2021.

Aloitin opintoni syksyllä 2017, ja olen tehnyt paljon töitä käydessäni opintoja normaalia nopeampaan tahtiin. Tänä syksynä käynnistyikin jo viimeinen virallinen lukukausi ennen loppuharjoittelua. Sivuaineenani on sosiaalitieteet ja oikeuspsykologia, jotka ovat rikastuttaneet psykologian opintojani tuomalla uusia näkökulmia sekä haastaneet erilaiseen opiskeluotteeseen.

Itseäni kiinnostaa erityisesti aikuisasiakkaiden ohjaus ja neuvonta sekä erilaisten testi- ja arviointimenetelmien käyttö työssä. Olen melkoisen avoin ja kiinnostunut laajasti erilaisista psykologin työtehtävistä, mutta itselleni olisi erityisen kiinnostavaa saada työskennellä kliinisen työn parissa. Pro gradu -tutkielmani kuuluu terveyspsykologian alaan ja käsittelee opettajien työhyvinvointia (työhyvinvointi, työuupumus ja erityisesti uniongelmien ja erityyppisen masennusoireilun yhteydet näissä).

Kiikarissani olisi löytää harjoittelupaikka, jossa on sopivaa haasteellisuutta ja jossa voi pistää oman persoonansa esiin. Minua kiinnostaa asiakkaiden kohtaaminen sekä oman ammattitaidon hyödyntäminen ja kehittäminen monipuolisissa työtehtävissä niin yksin kuin yhdessä kollegoiden kanssa. Oma mielenkiintoni on ollut mm. työ- ja organisaatiopsykologiassa, kliinisessä sekä terveyspsykologiassa. Mielestäni yliopistossamme on tarjolla erinomainen kurssitarjonta, joka on suunnannut myös omaa kiinnostusta alalla.

Kerron mielelläni lisää itsestäni ja harjoittelusta, mikäli sopiva paikka löytyy!

Työsuhteen tyyppi: 
Työharjoittelu
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
6.10.2020 klo 08:06:27
Paikkakunta: 
Sipoo
Palkkaukseen vaikuttavat asiat: 
Oikeutettu palkkatukeen: 
Ei
Oikeutettu kuntalisään: 
En tiedä
Koulutus: 
Koulutus: 
Alempi korkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Psykologian kandidaatti
Kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Ruotsi
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Venäjä
Taso: 
Alkeet