Graafinen suunnittelija Elidoon, Keravalle

Graafinen suunnittelija Elidoon, Keravalle

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Kerava
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Hyvä kokemus ja vahva osaaminen.
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
09.2.2018 klo 01:49:18

Jatkuva haku: 
Ei

Etsimme graafista suunnittelijaa, jolla on vankka kokemus sekä digitaalisesta että printtimediasta.

Sinulla on hyvät näytöt luovasta graafisesta suunnittelusta, pakkaussuunnittelusta, nettisivujen ja verkkokauppojen visuaalisesta suunnittelusta, sekä esitteiden ja lehtien taitosta. Pystyt hyppäämään vaivatta eri töihin ja asiakkuuksiin eli pystyt tekemään montaa projektia sujuvasti rinnakkain. Olet nopea taittamaan tekstejä ja kuvia miltä tahansa toimialalta. Pystyt hoitamaan työt itsenäisesti alusta loppuun, mutta olet myös vastaanottavainen muiden kommenteille ja osaat toimia luovassa tiimissä. Työkokemukseesi sisältyy sekä b2b-asiakkuudet että b2c-osaaminen. Ymmärrät ja käytät some-kanavia suvereenisti. Lisäksi sinulla on monipuolisesti kokemusta erilaisista mainoskuvauksista esim. osaat tehdä kuvaussuunnitelmia ja videoiden kuvakäsikirjoituksia ja sinulla on loistava visuaalinen silmä. Osallistut mielelläsi asiakastapaamisiin ja tarvittaessa assaroit kuvauksissa.

Käytät ammattiohjelmia tehokkaasti, uudet ominaisuudet hyödyntäen. Uudet työt otat haasteena ja pystyt tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa. Haluat jatkuvasti kehittyä ja olet innokas tiimin jäsen. Et kaihda mitään työtä, joten tarvittaessa tartut työhön kuin työhön. Meille on hyvät kulkuyhteydet, mm. junalla pääset aivan työpaikan viereen.

Lähetä pikaisesti hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@elido.fi aiheella "Graafinen suunnittelija" 28.1.2018 mennessä. Aloitamme valintaprosessin välittömästi ja valitsemme henkilön sopivan löydyttyä.

............

Elido Oy on vuonna 2009 perustettu täyden palvelun mainos-, viestintä- ja digitoimisto, josta saa myös 3D-kuvitukset ja -animaatiot sekä valo- ja videokuvaukset. Länsimainos on vuoden 2015 alusta alkaen osa Elido Yrityspalveluita tarjoten asiakkailleen muun muassa liikenneväline- ja ikkunateippauksia sekä suurkuvatulosteita ja laajan valikoiman erilaisia opasteita sekä messuosastoja. Henkilöstömme on idearikas joukkue, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnän eri välineistä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Keravan Saviolla, Klondyke-yrityspuistossa, Länsimainos sijaitsee Espoossa Juvanmalmilla.
www.elido.fi