ESIMERKKI-ILMOITUS AVOIMESTA PAIKASTA

ESIMERKKI-ILMOITUS AVOIMESTA PAIKASTA

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Työkokeilu
Oppisopimus
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Sesonkityö
Kesätyö
Työharjoittelu
Työn sijainti: 
Ei määritelty
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Koulutus: 
Esimerkitys-koulutus (muu koulutus)
Lisätietoja: 
Tämä on esimerkki siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja näyttää, kun tekstiä on vähän.
Koulutus: 
Ylempi korkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Tämä on esimerkkiteksti siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja -kenttä näyttää, kun siinä on enemmän tekstiä. | Tämä on esimerkkiteksti siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja -kenttä näyttää, kun siinä on enemmän tekstiä. | Tämä on esimerkkiteksti siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja -kenttä näyttää, kun siinä on enemmän tekstiä. | Tämä on esimerkkiteksti siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja -kenttä näyttää, kun siinä on enemmän tekstiä. | Tämä on esimerkkiteksti siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja -kenttä näyttää, kun siinä on enemmän tekstiä. | Tämä on esimerkkiteksti siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja -kenttä näyttää, kun siinä on enemmän tekstiä. | Tämä on esimerkkiteksti siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja -kenttä näyttää, kun siinä on enemmän tekstiä. | Tämä on esimerkkiteksti siitä, miltä Koulutus: Lisätietoja -kenttä näyttää, kun siinä on enemmän tekstiä.
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Italia
Taso: 
Perustaidot
Kieli: 
Venäjä
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Latina
Taso: 
Äidinkieli
Kieli: 
Ruotsi
Taso: 
Tyydyttävä
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Kuvaile tähän kenttään olennaiset asiat aiemmasta työkokemuksesta tai halutessasi muita lisätietoja, jotka vaikuttavat työn tekemiseen.
Vaadittavat lupakortit: 
Esimerkki-kortti taso 1. Lisäksi EA 1, ajokortti ABCD, hygieniapassi, järjestysmieskortti, tulityökortti
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
29.9.2016 klo 07:55:23

Jatkuva haku: 
Ei

Kirjoita otsikkokenttään lyhyesti vain haettava työ. Otsikosta muodostuu ilmoituksen www-osoite, joten se kannattaa pitää mahdollisimman lyhyenä. (Tämän esimerkin www-osoite on siis muotoa "duuniportaali.fi/tyopaikat/135/esimerkki-ilmoitus-avoimesta-paikasta")

Tämä on esimerkki-ilmoitus, jonka on luonut palvelun ylläpito – et voi hakea tätä työpaikkaa. Tämän esimerkkitekstin on tarkoitus kuvata mm. tekstikenttien pituutta ja muita ilmoituksen ominaisuuksia, jotka näkyvät työnhakijalle. Tässä esimerkissä kaikki mahdolliset kentät on täytetty, jotta näet, miltä kokonaisuus näyttää sivustolla.

Tämä on esimerkki-ilmoitus, jonka on luonut palvelun ylläpito – et voi hakea tätä työpaikkaa. Tämän esimerkkitekstin on tarkoitus kuvata mm. tekstikenttien pituutta ja muita ilmoituksen ominaisuuksia, jotka näkyvät työnhakijalle. Tässä esimerkissä kaikki mahdolliset kentät on täytetty, jotta näet, miltä kokonaisuus näyttää sivustolla. Tämä on esimerkki-ilmoitus, jonka on luonut palvelun ylläpito – et voi hakea tätä työpaikkaa. Tämän esimerkkitekstin on tarkoitus kuvata mm. tekstikenttien pituutta ja muita ilmoituksen ominaisuuksia, jotka näkyvät työnhakijalle. Tässä esimerkissä kaikki mahdolliset kentät on täytetty, jotta näet, miltä kokonaisuus näyttää sivustolla. Tämä on esimerkki-ilmoitus, jonka on luonut palvelun ylläpito – et voi hakea tätä työpaikkaa. Tämän esimerkkitekstin on tarkoitus kuvata mm. tekstikenttien pituutta ja muita ilmoituksen ominaisuuksia, jotka näkyvät työnhakijalle. Tässä esimerkissä kaikki mahdolliset kentät on täytetty, jotta näet, miltä kokonaisuus näyttää sivustolla. Tämä on esimerkki-ilmoitus, jonka on luonut palvelun ylläpito – et voi hakea tätä työpaikkaa. Tämän esimerkkitekstin on tarkoitus kuvata mm. tekstikenttien pituutta ja muita ilmoituksen ominaisuuksia, jotka näkyvät työnhakijalle. Tässä esimerkissä kaikki mahdolliset kentät on täytetty, jotta näet, miltä kokonaisuus näyttää sivustolla.