Rakennusalan yrittäjiä PK-seudulle

Rakennusalan yrittäjiä PK-seudulle

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Työn sijainti: 
Pääkaupunkiseutu
Vaadittavat koulutukset: 
Lisätietoja: 
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Heti
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
14.7.2017 klo 11:39:27

Jatkuva haku: 
Kyllä

Haetaan asiakkaalle yrittäjä henkisiä ihmisiä Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen alueelle. Jos olet rakennusmies joka on haaveillut oman yrityksen perustamisesta mutta paperityöt mietityttävät tai asiakkaiden saanti, niin tässä on mahdollisuus. Valmista asiakaskuntaa löytyy ja saatte työhön opastuksen. Kyse on Franchise toiminnasta johon saa Finnveralta takauksen.

Kattoturvatuotteiden asentamista, savuhormien nuohousta, hormien pinnoittamista, ilmanvaihtokanavien puhdistusta. Työhön koulutetaan joten välttämättä kokemusta ei tarvitse olla, mutta se ei ole todellakaan pahitteeksi. Nuohoojan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Motivoitunut hakija jolla on kyky oppia uusia asioita tulee pärjäämään työssä erityisen hyvin. Työn luonteen vuoksi, hakijalla ei tule olla korkeanpaikan kammoa.

Kohteet vaihtelevat omakotitaloista, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Töiden kesto on vaihtelevaa tämän takia joten hakijalla tulee olla mahdollisuus ajaa autoa siirtymisiä varten. Työkaluja on jonkin verran joten b ajokortti on pakollinen.

Yhteydenotot suoraan sähköpostilla timo.jumppanen@vmp.fi