Osa-aikainen siivooja Hyvinkäälle, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Osa-aikainen siivooja Hyvinkäälle, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Työsuhteen tyyppi: 
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Hyvinkää
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Sinulta tulisi mieluiten löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta.
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
11.10.2017 klo 12:57:15

Jatkuva haku: 
Ei

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme osa-aikaista siivoojaa asiakasyrityksellemme heidän siivouskohteeseensa Hyvinkäälle. Työpäivä tulee olemaan joka viikon tiistai ja työaika on 2,5h kerrallaan, kerran viikossa. Työskentelyn voi aloittaa tiistaisin kello 15.30.

Sinulta tulisi mieluiten löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa