Osa-aikaisia keräilijöitä Tuusulaan

Osa-aikaisia keräilijöitä Tuusulaan

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
11.10.2017 klo 12:57:33

Jatkuva haku: 
Ei

Osa-aikainen keräilijä pakkasvarastolle, 10 paikkaa, Personalhuset Staffing Group Oy, Tuusula

Etsitkö osa-aikasta työtä erinomaisilla ansiomahdollisuuksilla? Toivotko, että työ joustaisi muun elämän ohessa, tarjoten kuitenkin säännöllistä toimeentuloa ja reipastahtista tekemistä? Meillä on duuni sinulle!

 Etsimme nyt osa-aikaisia KERÄILIJÖITÄ asiakkaamme pakkasvarastolle Tuusulan Jusslaan. Tehtävä on pitkään jatkuva, keikkaluontoinen työ.

 Työssäsi keräilet ääniohjauskuulokkeiden ohjeiden mukaiset pakastetuotteet käsin eri keräilypaikoilta, järjestät ne lavalle ja kuljetat lavan trukin avulla lähettämöön, jonka jälkeen aloitat uuden keräilykeikan. Pakasteiden keräys on fyysisesti vaativaa ja kylmää työtä, joka suoritetaan noin -25 c asteen työympäristössä.

 Toivomme Sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Aikaisempi varastokokemus ei ole vaatimuksena, sillä perehdytämme Sinut hyvin tehtävään. Työturvallisuusmääräysten vuoksi odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä. Työaikojen ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkoja.

 Tarjoamme Sinulle erinomaiset ansiomahdollisuudet ja mahdollisuuden päästä työskentelemään joustavassa, reilussa fyysisessä työssä, jossa voit itse vaikuttaa töiden määrään (1-5 vuoroa viikossa) oman käytettävyytesi mukaan. Työajat vaihtelevat vuoroviikoin, töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, klo 6 - 14 tai klo 14 - 22.

 Palkitsemme hyvästä työstä erittäin motivoivalla suoritelisällä, joka on varastoalan parhaita Suomessa. Voit omalla aktiivisella työskentelylläsi ansaita jopa +65 € / vuoro suoritelisää, jolla on aidosti merkittävä vaikutus ansiotasoon. Perustuntipalkkasi muodostuu kaupan alan taulukkopalkasta sekä lisistä.

 Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian lokakuun aikana.

 Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Haku päättyy 29.10.2017   Lisätiedot: 040 1892770

 

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: