Varaosamyyjä, Realmachinery Oy, Kerava

Varaosamyyjä, Realmachinery Oy, Kerava

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Kerava
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
13.11.2017 klo 01:31:06

Jatkuva haku: 
Ei

RealMachinery Rekrytoi jälleen!

Haemme varaosamyyjää maarakennuskoneiden varaosien, varusteiden ja tarvikkeiden myyntiin Keravalle. Pääedustuksiamme ovat Doosan, Bobcat ja Ammann.

Varaosamyynnissä olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin sekä puhelimitse, sähköpostilla että kasvotusten varaosatiskillä. Sinulla on kykyä asennoitua urakoitsijan asemaan ja haluat etsiä nopeasti ja joustavasti asiakkaalle parhaan ratkaisun. Olet myös kustannustietoinen ja ymmärrät edullisimpien toimitustapojen sekä lisämyynnin merkityksen. Käytät työssäsi tietojärjestelmiä, seuraat varastotilannetta, tilaat osia valmistajilta ja maahantuojilta sekä osallistut säännöllisiin varaosainventaareihin. Työhön kuuluu myös pakkaamista ja laskutusta. Tunnet työkoneiden rakennetta, varaosia, varusteita ja toimintaperiaatteita sekä osaat vastata koneen tekniikkaa koskeviin kysymyksiin tai ainakin sinulla on voimakas tahto oppia joka päivä lisää. Uskallat käyttää suomen kielen lisäksi työssäsi englantia. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on valmiuksia kehittyä ammattilaisiksi.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön 5 hengen varaosatiimissä sekä kannustavan palkan kehittyvässä yrityksessä. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia. Työaika on keskimäärin 37,5h/vk ja työtä tehdään klo 7-17 välillä, pääsääntöisesti arkisin.

Ota meihin yhteyttä ja kerro mikä motivoi sinua kehittymään tuotemerkkiemme jälkimarkkinoinnin asiantuntijaksi. Kerava varaosat Pohto Järvinen, puh. 010 841 2626, pohto.jarvinen@daetek.fi tai HR Satu Särkkä, puh. 0400 980 630, satu.sarkka@umyhtiot.fi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekry@realmachinery.fi 23.11.2017 mennessä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

RealMachinery Oy on suomalainen täyden palvelun konetalo. Myymme ja vuokraamme uusia ja käytettyjä maarakentamisen koneita. Tavoitteenamme on olla konealan asiakaslähtöisin toimija. Palveluihimme kuuluvat varustelu, huolto ja korjaus sekä lisävarusteiden ja varaosien toimittaminen. RealMachinery myy muun muassa Doosanin ja Bobcatin maanrakennuskoneita, Ammann jyriä ja tärylätkiä sekä nostimia ja nostureita (Grove, Potain, Haulotte, Palfinger). RealMachineryn tytäryhtiö Dae-Tek Oy vastaa koneiden maahantuonnista. Henkilöstöä on yhteensä 100. Lisätietoja www.realmachinery.fi ja www.daetek.fi .

Yhteystiedot: Pohto Järvinen, 010 841 2626, pohto.jarvinen@daetek.fi tai Satu Särkkä, 0400 980 630, satu.sarkka@umyhtiot.fi

Työpaikan osoite: Huhtimontie 10-12, 04200 KERAVA

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto: yli 12 kuukautta

Haku päättyy: 23.11.2017 klo 23:55

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: