Sosiaalityöntekijän virka, Hyvinkään kaupunki

Sosiaalityöntekijän virka, Hyvinkään kaupunki

Työsuhteen tyyppi: 
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Hyvinkää
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattikorkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän koulutuksen omaavaa työntekijää.
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
15.11.2017 klo 03:58:34

Jatkuva haku: 
Ei

Hei Sinä kehittämishaluinen ja lapsiperheiden kanssa työskentelystä innostunut
sosiaalityöntekijä!

Hyvinkään kaupungin lapsiperheiden palvelutarpeen arviointityöryhmä Nopsa hakee vakituiseen virkaan

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Energiseen työryhmäämme kuuluu neljä sosiaalityöntekijää, kaksi erityissosiaaliohjaajaa, neljä sosiaaliohjaajaa ja sairaanhoitaja. Työskentelyotteemme on lapsikeskeinen, verkostoituva ja asiakkaan osallisuutta painottava. Tiimin sisällä työskentely on jaettu perhesosiaalityöhön sekä päivystys- ja arviointityöhön.

Haettavana olevaan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu päivystystehtävissä toimiminen virka-aikana mm. kiireellisten lastensuojelullisten toimenpiteiden hoitaminen sekä kiireellisen sijoituksen arviointi.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, yksilö-, pari- ja tiimityön taitoja sekä valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Työn tukena on säännöllinen työnohjaus, tiivis esimiehen ja tiimin tuki sekä tarvittaessa kaupungin oman lakimiehen tuki. Pidämme säännöllisesti kehittämispäiviä. Tarjoamme eettisesti orientoituneen ja oppivan työyhteisön sekä runsaan koulutustarjonnan. Työntekijöillä on käytössään älypuhelimet sekä kannettavat tietokoneet. Työtehtävissä on mahdollisuus käyttää kaupungin autoja.

Etsimme sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän koulutuksen omaavaa työntekijää. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa, huomioidaan loppuvaiheen sosiaalityön opiskelijat. Sosiaalityön opintoihin saa sovittaessa palkallisia vapaapäiviä.
Työ alkaa 2.1.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukainen 3230,30 €/kk. Lisäksi meillä on mahdollisuus käyttää rekrytointilisää. Olemme päivittämässä sosiaalityöntekijöiden työn vaativuuden arviointia.

Jätä hakemuksesi meille sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 24.11.2017 klo 12.00 mennessä. Opinto- ja työtodistuksia tarvitset vasta mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Viran hakuasiakirjat ovat julkisia.

Valitun tulee toimittaa rikosrekisteriote (laki 504/2002) ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Valinnassa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Jos Sinulle heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Tehtävästä antaa lisätietoja antaa lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Minna Makkonen, puh. 0400 783 974, sähköposti minna.makkonen@hyvinkaa.fi.

Hyvinkää on savuton kaupunki

 

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: