Logistiikkatyöntekijä, automaation laitekäyttäjä

Logistiikkatyöntekijä, automaation laitekäyttäjä

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työn sijainti: 
Sipoo
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Perustaidot
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
05.12.2017 klo 12:38:03

Jatkuva haku: 
Ei

Uuden Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskuksemme käyttöönoton seuraavan vaiheen lähestyessä haemme joukkoomme

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ AUTOMAATION LAITEKÄYTTÄJIKSI

Meillä työskentelet Suomen suurimmassa päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa alan uusimman teknologian parissa ja pääset mukaan uuden logistiikkakeskuksen käynnistysvaiheeseen. Automaation laitekäyttäjänä tehtäviisi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen.

Koulutustaustasi voi olla tekniseltä- tai logistiikka-alalta tai sinulla on kiinnostusta tekniikkaan sekä automaatioon. Sinulla on halu oppia uutta sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kieltä sekä perustason englannin kielen osaamista. Työpäivän aikana liikutaan paljon, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa myös viileässäkin lämpötilassa. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa mukavassa ja osaavassa porukassa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ison talon mahdollisuudet oman työnkuvan laajentamiseen ja osaamisen kartuttamiseen. Saat vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, jota täydentävät S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 31.12.2017 mennessä.
Tehtävät alkavat alkuvuonna 2018.
 

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa:

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.inex.fi