Tule markkinointiassistentiksi LogisTilaan!

Tule markkinointiassistentiksi LogisTilaan!

Työsuhteen tyyppi: 
Työharjoittelu
Työn sijainti: 
Kerava
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Äidinkieli
Työn alkamisaika: 
Heti
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
22.5.2018 klo 11:10:39

Jatkuva haku: 
Kyllä

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää yrityksille toimitiloja. LogisTilan välityspalvelukokonaisuus pitää sisällään toimisto- ja liiketilat sekä varasto- ja tuotantotilat pääkaupunkiseudulla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tule meille suorittamaan työssäoppimisjaksosi markkinointiassistenttina monipuolisten markkinoinnin avustavien tehtävien parissa!

Tehtävänkuvaasi kuuluu esimerkiksi:

- Kiinteistöjen vuokra-/myynti-ilmoitusten tuottaminen ja päivittäminen verkkosivuille
- Myyntirekistereiden käsitteleminen liidijärjestelmämme avulla
- Uutiskirjeiden tuottaminen
- Muut markkinoinnin ja toimiston avustavat tehtävät.

Saat tuottaa ilmoitustekstejä verkkoon itsenäisesti, joten sujuva suomen kielitaito on tehtävän hoitamisen kannalta ehdoton edellytys. Kirjoitat sujuvaa ja myyvää tekstiä, joka saa asiakkaat kiinnostumaan välityksessä olevista tiloistamme. Voit olla esimerkiksi liiketalouden alan opiskelija, joka on kiinnostunut myynnistä, markkinoinnista tai media-alasta.

Tarjoamme sinulle työssäoppimispaikan, jossa voit itsekin vaikuttaa toimenkuvaasi. LogisTila on pieni yritys, ja haluamme että sinäkin saat kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä. Meillä sinun on mahdollista kasvaa oman alasi ammattilaiseksi. Saat perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tukea työllesi toimistolta. Oppimistasi ohjaa markkinointipäällikkö.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Katariina Valkeinen, p. 044 239 7851 tai etunimi.sukunimi@logistila.fi. Lisää tietoja yrityksestä löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.logistila.fi.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen katariina.valkeinen(at)logistila.fi.