Asiakaspalvelijoita Tuusulan Golfklubille

Asiakaspalvelijoita Tuusulan Golfklubille

Työsuhteen tyyppi: 
Kesätyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
_none
Vaadittavat lupakortit: 
Anniskelupassi Hygieniapassi
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
09.1.2018 klo 01:47:18

Jatkuva haku: 
Ei

Tuusulan Golfklubin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Hyrylän keskustan välittömässä tuntumassa. Tuusulassa pelataan golfkauden aikana n. 30.000 kierrosta. Tuusulan Golfklubilla on A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola. Golfklubilla työskentelevät asiakaspalvelijat huolehtivat sekä ravintolan että golfkentän asiakkaiden palvelusta ja rahastuksesta.

Haemme reippaita ja palveluhenkisiä asiakaspalvelijoita porukkaamme tulevaksi golfkaudeksi.

Asiakaspalvelijan työ golfklubilla on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työhön kuuluu mm. ravintolasalin ja terassin siisteydestä huolehtiminen, anniskelu- ja kahvilamyynti, peliaikojen varaus ja myynti, asiakasrekisterin hallinta, kilpailusihteerin tehtävät sekä golfvälineiden myynti. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa kello 8.00 ja 22.00 välillä, myös viikonloppuisin.

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä, olet vähintään 18-vuotias, ystävällinen, vastuullinen, joustava ja olet valmis tekemään töitä läpi kesän, saatat olla etsimämme henkilö. Hakijalta edellytetään hygienia- ja anniskelupassin suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Anniskelupaikan vastaavan pätevyys sekä golftuntemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.
Haemme henkilöitä, jotka voivat työskennellä 1.5.–30.10 välisen ajan. Alku- ja loppukaudesta työvuorot voidaan järjestää opiskelun rinnalle, esim. ilta- ja viikonloppuvuoroina. Työaika on keskimäärin 30h/viikko ja 7,5h/päivä kesäkuukausina.

Tarjoamme mukavan vauhdikkaan kesätyön nuorekkaassa työporukassa. Työntekijät saavat veloituksetta osallistua golfin alkeiskurssille ja pelata kentällämme.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 16.2.2018 mennessä sähköpostitse toimisto@tgk.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jenni Kemppainen (toimisto@tgk.fi) tai puh. 0207 349 052.