Kahvilavastaava Tuusulan Golfklubille

Kahvilavastaava Tuusulan Golfklubille

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Kesätyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
_none
Vaadittavat lupakortit: 
Hygieniapassi, anniskelupassi, anniskelupaikan vastaavan pätevyys
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
09.1.2018 klo 01:47:33

Jatkuva haku: 
Ei

Tuusulan Golfklubin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Hyrylän keskustan välittömässä tuntumassa. Tuusulassa pelataan golfkauden aikana n. 30.000 kierrosta. Tuusulan Golfklubilla on A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola. Golfklubilla työskentelevät asiakaspalvelijat huolehtivat sekä ravintolan että golfkentän asiakkaiden palvelusta ja rahastuksesta.

Haemme Tuusulan Golfklubille kahvilavastaavaa vastaamaan golfravintolan ja -kahvilan toiminnasta golfkaudella 2018 huhtikuun alusta lokakuun loppuun, tai erikseen sovittavalle ajanjaksolle.

Kahvilavastaavan tehtävänä on vastata golfravintolan päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta sekä huolehtia tuotetilauksista ja seurata tuotteiden menekkiä. Kahvilavastaava huolehtii asiakaspalvelijoiden perehdyttämisestä ja työvuorojen laatimisesta sekä erilaisten tilaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä palvelupäällikön kanssa. Kahvilavastaava osallistuu myös itse asiakaspalvelutehtäviin, joihin kuuluu mm. ravintolasalin ja terassin siisteydestä huolehtiminen, anniskelu- ja kahvilamyynti, peliaikojen varaus ja myynti sekä golfvälineiden myynti.

Mikäli olet iloinen ja avoin asiakaspalvelun ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Olet valmis venymään tarvittaessa ymmärtäen golfalan kausiluontoisuuden ja epäsäännöllisyyden haasteet toiminnassa. Omaat ravintolatyöhön vaadittavan hygieniapassin ja sinulla on anniskelupaikan vastaavan pätevyys. Golfalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Tehtävä soveltuu mainiosti esimerkiksi juuri valmistuvalle ravintola-alan restonomille.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jenni Kemppainen (toimisto@tgk.fi) tai puh. 0207 349 052. Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 16.2.2018 mennessä sähköpostitse toimisto@tgk.fi.