Kesätyöhaku Järvenpään kaupungille (15–18 v.)

Kesätyöhaku Järvenpään kaupungille (15–18 v.)

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Järvenpää
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
09.2.2018 klo 11:22:15

Jatkuva haku: 
Ei

Nuorten kesätyöhaku Järvenpään kaupungin toimipisteisiin kesäksi 2018

Jos olet koululainen tai opiskelija, niin kesä on paitsi kesäloman, niin myös kesätöiden aikaa. Järvenpään kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja n.160 järvenpääläiselle 15–18-vuotiaalle nuorelle kaupungin eri toimipisteisiin, esim. päivähoitoon, vanhusten hoitoon, nuorisopalveluihin, puistotyöhön ja uimarannoille jne. Tulevana kesänä on viime kesän tavoin mahdollisuus työllistyä myös kaupungin kanssa yhteistyötä tekeviin yhdistyksiin.

Joissakin tehtävissä kuten rantavahdin työssä on ikävaatimuksena 18 vuotta.

Työaika on 30 h/viikossa ja työstä maksettava palkka 833 €/kk. Työsopimus tehdään kuukaudeksi.

Järvenpään kaupunki tarjoaa kaikille työllistämilleen nuorille Taidolla työelämään -koulutuksen maanantaina 4.6.2018. Päivän aikana perehdytään kaupungin työtehtäviin ja työpaikan pelisääntöihin sekä perehdytään Ilo Palvella- asiakaspalveluun. Koulutus on pakollinen, palkallinen ja se on työpäiväksi verrattava.

Hakuaika kesätöihin kaupungille on 1.-28.2.2018. Toimipisteiden esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun ja valitsevat yksikköjensä työtarpeisiin parhaiten vastaavat kesätyöntekijänsä. Valituille ilmoitetaan kesätyöpaikasta 30.4.2018 mennessä. Lista valituista on toukokuun ajan kaupungintalon aulan seinällä sekä kaupungin yleisellä ilmoitustaululla kirjastossa.

Teethän kesätyöhakemuksesi huolella. Voit kirjata lisätietoja kohtaan mm. harrastuksistasi, tet- jaksoistasi ja opinnoistasi. Tämä on tärkeää lisätietoa esimiehille, kun he valitsevat useiden satojen hakemusten joukosta haastateltavia. Esimerkiksi jokin harrastuksissa saatu taito voi olla kesätyöpaikassasi erittäin hyödyllinen.

Lisätietoja kohtaan voit myös ilmoittaa, jos jokin työpaikka kiinnostaa sinua erityisesti. Katso alla olevasta listasta millaisia työtehtäviä mm. löytyy eri palvelualoilta tänä kesänä.

KIRJASTO

Työ pitää sisällään mm. avustavia kirjastoalan työtehtäviä, kirjojen muovitusta ja hyllytystä.

LIIKUNTATOIMI

Kirjaa lisätietoja kohtaan toivotko työllistyväsi vesiliikuntaan uimakouluihin apuohjaajaksi vai sporttikerhoihin maaliikunnan puolelle apuohjaajaksi.

RANTAVALVOJA

Rantavalvoja työskentelee uimarannalla ja tämä työ vaatii täysi- ikäisyyttä.

TOIMISTO

Työ pitää sisällään eri yksiköissä avustavia toimistotyötehtäviä, kuten esim. postitusta, skannausta, arkistointia ja tallennusta. Osa työtehtävistä vaatii some- osaamista ja täysi- ikäisyyttä.

NUORISOPALVELUT ERILAISET OHJAUSTYÖT

Työ pitää sisällään avustavia työtehtäviä mm. nuorisotalolla ja ulkonuorkalla.

RAVITSEMISPALVELUT

Työ voi pitää sisällään keittiön, kahvilan tai kesäkioskin avustavia työtehtäviä, mm. astiahuoltoa, lounasruuan valmistamisessa avustamista, kahvilatuotteiden valmistamista, myyntiä, asiakaspalvelua ja siisteyden ylläpitoa.

PÄIVÄHOITO

Työ pitää sisällään varhaiskasvatuksen 1- 6 vuotiaiden lapsiryhmissä avustavia työtehtäviä kasvattajan rinnalla. Lasten hoito- ja leikkitilanteissa avustaminen sekä sisällä että ulkona. Pienet perussiivoukseen liittyvät järjestelytehtävät ja vaatehuoltoa.

VANHUSTENHOITO JA MUU KOTI- JA LAITOSTYÖ

Työ pitää sisällään vanhusten ulkoilussa ja virkistystoiminnassa avustamista.

Erityisasumisen yksikössä Jampassa asuu useita satoja ikääntyneitä, joista osa tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa. Osa vanhuksista liikkuu itsenäisesti osa pyörätuolilla. Suurin asiakasryhmä on muistisairaat vanhukset.

Kotihoidossa avustetaan kotona asuvia ikäihmisiä ulkoilussa ja virkistäytymisessä. Omaishoidontukikeskuksessa työtehtävänä ikääntyneiden asiakkaiden virkistystoimintaan liittyvät tehtävät ryhmätoiminnassa avustamista sekä asiakkaan kotoa käsin tapahtuvaa ulkoilua tai muuta virkistystä. JUST terveyskeskuksessa työtehtävänä on potilaiden virkistäytymisessä avustamista ja avustavia hoitotyön tehtäviä.

Apuvälinelainaamossa työtehtävät pitävät sisällään mm. lainassa olleiden välineiden kirjaamista, inventoimista ja hyllyttämistä.

AVUSTAVAT OHJAUSTYÖT

Työ pitää sisällään avustavana ohjaajana toimimista mm. maahanmuuttajien, työttömien ja kuntoutujien parissa. Avustaja on ohjaajan apuna ryhmätilanteissa tapahtumien- ja kerhojen järjestelyissä.

PUISTOTYÖ

Työ pitää sisällään nurmikonleikkuuta, kitkentää ja puhtaanapitoa. Työ on fyysistä ja vaatii hyvää kuntoa. Työ ei sovellu heinäallergikolle. Kunnossapitopalveluissa on 1-2 työpaikkaa myös konekorjaamolla, jossa huolletaan kaupungin koneita ja pidetään huolta liikennemerkeistä ja teiden kunnossapidosta.

YHDISTYSTOIMINTA

mm. alla olevista yhdistyksistä löytyy työpaikkoja tänä kesänä.

- Sykettä ja Sinfoniaa ry, Janne- kontti
- Setlementti Louhela ry, kesäkerhojen apuohjaajia, vanhusten ulkoiluttamista ja keittiötöitä
- Kierrätyskeskus ry, varasto- ja apumiehen työtehtäviä
- ViaDia ry, ViaDia- torilla myyntiä, järjestelyä ja asiakaspalvelua
- Järvenpään käsin tekijät ry, VillaCooper myymälässä myyntityötä
- Ainolasäätiö, puutarhurin avustavia työtehtäviä
- Järvenpään Teatteri ry, kesäteatterissa avustavia työtehtäviä
- MLL Järvenpää ry, puistoruokailussa ja perhekeskus Keltasirkussa lastenhoidon avustavia työtehtäviä
- Järvenpään palloseura ry, avustavat työtehtävät seurassa.

Lisätietoja:
Heidi Pelli/Työvalmentaja
p. 0403152464
heidi.pelli@jarvenpaa.fi

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: