Kesätyötä kuvantamislaitetuotannon materiaalihallinnossa ja asiakaspalvelussa

Kesätyötä kuvantamislaitetuotannon materiaalihallinnossa ja asiakaspalvelussa

Työsuhteen tyyppi: 
Kesätyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
12.3.2018 klo 10:53:40

Jatkuva haku: 
Ei

KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen huippu-osaamiskeskus. Kehittämämme ja valmistamamme röntgenlaitteet ovat korkean teknologian vientituotteita, ja olemme yksi alamme globaaleista edelläkävijöistä. Kaikkea toimintaamme ohjaa jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä Lean-ajattelu. Kesätyössäsi sinulle selviää, mitä tarkoitamme esim. päivittäisellä ja visuaalisella johtamisella, hukalla, imuohjauksella ja S5:llä.

Haemme kesätyöntekijöitä
- Materiaalihallintoon varastotehtäviin

Työ tehdään tavaran vastaanotossa, hyllytys- ja keräilytehtävissä sekä muissa varastoon ja logistiikkaan liittyvissä tehtävissä. Työ soveltuu logistiikan, kaupallisen tms. alan opiskelijoille.

- Asiakaspalvelutehtäviin

Asiakaspalvelutyössä osallistut laitteiden ja varaosien toimituksen eri vaiheisiin tilauksen syöttämisestä tuotteiden lähettämiseen tehtaalta. Työ soveltuu korkeakouluopiskelijoille. Työssä tarvitset sekä suomen että englannin kieltä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kesätyöntekijöiltämme edellytämme tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tekniset perusasiat ovat sinulla hallussa, opit uusia asioita nopeasti ja muistat pitää mielessä oman ja työkavereidesi työturvallisuuden. Kesätyösopimukset ovat 3-4 kuukauden mittaisia. Meillä voit suorittaa myös opiskeluihisi mahdollisesti kuuluvan työharjoittelun tai tehdä lopputyön. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa.

Kiinnostuitko tehtävistä?
Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 28.3.2018: www.kavokerr.fi/fi/#rekrytointi

Valitettavasti emme ennätä vastata kesätöitä koskeviin kyselyihin, mutta mikäli meillä on tarjota sinulle kesätyöpaikka, olemme sinuun yhteydessä viimeistään huhtikuun aikana.

KaVo Kerr on mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: