Keittiön vuoropäällikkö, Tuusula

Keittiön vuoropäällikkö, Tuusula

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Yli 5 vuotta
Vaadittavat lupakortit: 
Hygieniapassi
Työn alkamisaika: 
Heti
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
17.4.2018 klo 11:41:34

Jatkuva haku: 
Ei

Krapi on hotelli-, ravintola- ja kulttuuripalveluja tarjoavaa palveluyritys.
Toimimme perinteikkäässä maalaistalomiljöössä Tuusulan Rantatiellä.
Missionamme on rakentaa Krapista aito huolenpidon, makujen ja tarinoiden
Krapi palaksi parasta Suomea. Tätä työtä olemme tehneet jo vuodesta 1973
ajassa kulkien, aitoja kohtaamisia vieraillemme tarjoten.

Haemme asiakkaallemme Krapihoville keittiön vuoropäällikköä työskentelemään Tuusulan Rantatien perinteikkääseen maalaismiljöön kuhinaan.

Keittiön vuoropäällikkö työskentelee toukokuusta elokuun loppuun Krapin kesäravintola Mankelin keittiötiimissä vuoropäällikkönä.

Mankelissa tarjoillaan päivittäin vaihtuvaa lounasta sekä iltaisin ja viikonloppuisin a la Carte-annoksia.

Syyskuun alusta työ jatkuu Krapihovin keittiön vuoropäällikkönä.

Krapihovin ruokatuotteen perustana on sekä lounaalla että päivällisellä tarjottava pitopöytä, jonka ruokamaailma vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Pitopöydän rinnalla löytyy myös menut sekä a la Carte.

Vuodenaikojen kiertokulusta ja puhtaista raaka-aineista maalta, mereltä ja metsistä rakentuu Krapihovin keittiön tarina. Pihapiirissä on oma palvaamo, lihanleikkaamo sekä leipomo. Kaikki lautasella on käsin tehtyä, huolella valmistettua. Krapihoviin katetaan aito suomalainen, käsin valmistettu kattaus, herkullinen tarina Suomesta.

Ruokasalin kolme kattausta: aamiainen, lounas ja illallinen ovat Krapin ruokamaailman suomalaista perinnettä.

Vuoropäälliköllä on myös mahdollisuus toimia ohjelmakeittiö Hellan kokkausiltojen ohjaavana kokkina näin halutessaan.

Sinulta odotamme:
Vahvaa alan perusosaamista ja aiempaa kokemus a la carte keittiöstä
Vahvaa intohimoa alaan ja tiimipelaajan taitoja.
Kannat vastuun omista tehtävistäsi ja olet kannustava auttaja tiimissä sekä huolehdit työn sujuvuudesta
Osaat ottaa ohjat käsiin keskellä kiirettä niin lounaalla kuin carten keskellä.
Osaat tehdä tilauksia ja pitää huolen ruokatuotteen laadusta
Olet joustava työaikojen suhteen ja olet valmis sitoutumaan koko kesäksi töihin.

Tarjoamme mm. seuraavaa:
Aitoa kesämeininkiä hyvässä seurassa Krapin tapahtumarikkaassa kesässä
vakituisen työsuhteen innovatiivisessa ja ajan hermoilla elävässä perheyrityksessä
mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseään erilaisissa ravintolaympäristöissä

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään keskelle Suomen kaunista maalaismaisemaa, joka on kuitenkin myös kaupunkilaisten käden ulottuvilla. Krapihovilla pysytään ajan hermoilla ja arvostetaan läheltä tulevia raaka-aineita. Keittiön vuoropäällikkönä sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan Krapin kiehtovaa tarinaa omien käsien kautta.

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Älä siis epäröi vaan hae paikkaa heti!

Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman palveluita henkilöstön rekrytointiin ja resursointiin, kehittämiseen, sopeuttamiseen sekä työkykyjohtamiseen. Rekrytoimme asiakasyrityksiemme palvelukseen eri alojen osaajia johtotasosta työntekijöihin. Rekrytoinnin tukena käytämme psykologisia soveltuvuusarviointeja. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimialaosaaminen ja innovatiivinen tapa toimia. Olemme paikallisesti toimiva valtakunnallinen ketju. www.opteam.fi

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: