Myyntiedustaja, Suomen Kattocenter Oy

Myyntiedustaja, Suomen Kattocenter Oy

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittavat lupakortit: 
B-ajokortti
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
17.4.2018 klo 10:16:01

Jatkuva haku: 
Ei

Tule meille huippumyyjäksi! Saat meiltä tarvittavan teknisen koulutuksen.

Suomen KattoCenter hakee useammalle paikkakunnalle, mm. Lappeenrantaan, Tampereelle, Lahteen, Kouvolaan, Tuusulaan ja Klaukkalaan hyvän asenteen omaavia myyjiä vakituiseen työsuhteeseen. Voit ottaa myös yhteyttä ja tiedustella lähialueesi työllistymismahdollisuuksia! Työllistämme yli 130 työntekijää Etelä-Suomen viidessä toimipisteessä ja toimintamme kasvaessa etsimme vahvistusta ammattitaitoiseen tiimiimme.

Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä teemme sinusta kattoalan ammattilaisen. Tärkeämpää on ennakkoluuloton ja määrätietoinen asenne sekä halu ratkaista asiakkaiden ongelmia ja kehittyä todelliseksi huippumyyjäksi. Edellytämme B luokan ajokorttia, sillä työ on liikkuvaa. Saat käyttöösi yrityksen myyntiauton asiakastapaamisia varten. Koulutusvaiheen aikana oma auto voi olla tarpeen (kilometrit korvataan).

Tehtäviisi kuuluu myydä Suomen KattoCenterin palveluita sekä aktiivinen asiakashankinta. Oma-aloitteisuus ja aktiivisuus palkitaan.
Tarjoamme sinulle selkeän ja toimivan konseptin, parhaat tuotemerkit, nykyaikaiset myynnin työvälineet (tietokoneen ja puhelimen) sekä jatkuvan tuen. Pääset osaksi rentoa ja osaavaa tiimiä. Painamme hommia silloin, kun on sen aika, mutta osaamme ottaa myös rennosti. Palkkasi muodostuu takuupalkasta 1800 €/kk ja kannustavasta provisiomallista. Meillä on myöskin asuntomahdollisuuksia useammalla paikkakunnalla!

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset Henri Ala-Röyskö, myyntijohtaja, puh. 040 828 8914, henri.ala-roysko@kattocenter.fi