Henkilökohtainen avustaja Koivukylä, Vantaa, Oy Medicum Services Ab

Henkilökohtainen avustaja Koivukylä, Vantaa, Oy Medicum Services Ab

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Vantaa
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Ei lainkaan - 1v
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
15.5.2018 klo 10:06:49

Jatkuva haku: 
Ei

Henkilökohtainen avustaja, etsitkö vakituista työpaikkaa? Nyt on hyviä työpaikkoja tarjolla Vantaalla henkilökohtaiselle avustajalle!

Etsimme avustajaa naispuolisella asiakkaallemme Koivukylässä. Työaika on pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin klo 12-16:00 sekä keskiviikkoisin 11:30-16:30. Sinulla on myös mahdollisuus lisätyöhön halutessasi. Työ alkaa hetimmiten tai sopimuksen mukaan. Edellytämme valmiutta sitoutua vakituisiin avustusvuoroihin ja kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hienotunteisuutta ja ystävällistä työotetta sekä ehdotonta luotettavuutta ja täsmällisyyttä.

Työ ei vaadi koulutusta ja työtehtäviin perehdytetään. Tartu toimeen ja pistä hakemus+cv tulemaan.

Kirjoita hakemuksesi otsikkoon Hakemus Koivukylä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteella heli.pulkkinen@medicum.fi ja liitä hakemukseesi aiempien työnantajiesi yhteystiedot (nimi, puhnro ja toimintayksikön nimi sekä työskentelyaika) aukottomasti viimeisten 2-3 vuoden ajalta. Emme käsittele hakemuksia jotka ovat puutteellisia tältä osin.

Olemme välittäneet henkilökohtaisia avustajia noin 700 avustettavalle vuodesta 2010 ja meillä on laaja kokemus eri vammaisryhmistä ja henkilökohtaisen avun palvelusisällöistä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnastamme saat myös internetsivuiltamme www.medicum.fi