Henkilökohtainen avustaja Kellokoski, Tuusula, Oy Medicum Services Ab

Henkilökohtainen avustaja Kellokoski, Tuusula, Oy Medicum Services Ab

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Ei lainkaan - 1v
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
15.5.2018 klo 10:10:16

Jatkuva haku: 
Ei

Henkilökohtainen avustaja, etsitkö vakituista työpaikkaa? Nyt on hyviä työpaikkoja tarjolla Kellokoskella henkilökohtaisella avustajalle!

Työtehtäväsi on avustettavan auttamista ulkoilussa ja päivittäistoiminnoissa. Avustustunteja on 20h/kk ja vuorot on sovittavissa asiakkaan kanssa, yleensä noin yksi 5h vuoro viikossa. Sinulla on myös mahdollisuus lisätyöhön halutessasi. Edellytämme kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hienotunteisuutta ja ystävällistä työotetta sekä ehdotonta luotettavuutta ja täsmällisyyttä.

Työ ei vaadi koulutusta ja työtehtäviin perehdytetään. Tartu toimeen ja pistä hakemus+cv tulemaan sähköpostitse.

Kirjoita hakemuksesi otsikkoon Hakemus Kellokoski. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteella heli.pulkkinen@medicum.fi ja liitä hakemukseesi aiempien työnantajiesi yhteystiedot (nimi, puhnro ja toimintayksikön nimi sekä työskentelyaika) aukottomasti viimeisten 2-3 vuoden ajalta. Emme käsittele hakemuksia jotka ovat puutteellisia tältä osin.

Olemme välittäneet henkilökohtaisia avustajia noin 700 avustettavalle 2010 ja meillä on laaja kokemus eri vammaisryhmistä ja henkilökohtaisen avun palvelusisällöistä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnastamme saat myös internetsivuiltamme www.medicum.fi