Järjestöassistentti

Järjestöassistentti

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Työn sijainti: 
Järvenpää
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
07.6.2018 klo 07:11:08

Jatkuva haku: 
Ei

ViaDia Järvenpää ry hakee järjestöassistenttia yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2018 -14.8.2019. Järjestöassistentti työllistetään STEA:n Paikka auki II - avustusohjelmalla. Avustusohjelma edellyttää, että hakija on työsuhteen alkaessa korkeintaan 29 -vuotias, työelämän ulkopuolella oleva, eikä hän ole päätoiminen opiskelija.

ViaDia Järvenpää ry on vuonna 2011 perustettu diakoniatyön ja sosiaalialan paikallisjärjestö. Yhdistys on osa valtakunnallista ViaDia ry:tä ja Suomen Vapaakirkon diakoniatyötä. Paikallisesti työ kytkeytyy Järvenpään Vapaaseurakunta Arkin toimintaan. Yhdistyksen tavoite on parantaa ihmisten kokonaisvaltaista elämänlaatua yhteistyössä Järvenpään kaupungin eri yksiköiden, Uudenmaan TE-toimiston, alueen eri oppilaitosten ja muiden kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Toiminta on avointa kaikille kulttuuritaustaan tai uskontoon katsomatta.
Yhdistys tukee nuorten opiskelua, työllistymistä sekä aikuistumista ja osallisuutta yhteiskunnassa tarjoamalla elämänhallintaa ja työllisyysmahdollisuuksia parantavia työvoimapalveluja, Start Up-toimintaa sekä edistämällä kaksisuuntaista kotoutumista toiminnallisen suomen kielen harjoittelun, vertaistuen ja työharjoittelupaikkojen avulla.

ViaDia Järvenpää ry haluaa panostaa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kokemisen leviämiseen, jotta sosiaalinen ja henkinen yksinäisyys Järvenpäässä ja sen lähiympäristössä voisi vähentyä. Näkymme on olla paikallista hyvinvointia tukemassa valmentamalla moniammatillisessa yhteistyössä nuorten, työttömien ja maahanmuuttajien elämää, koulutusta ja työllistymistä.

Järjestöassistentin tehtävinä ovat mm. tapahtumien järjestäminen ja toteuttaminen yhdessä tiimin kanssa, järjestön työn kuvaaminen, videoiminen ja niiden editointi, tiedotteiden ja uutiskirjeen kokoaminen, nettisivujen päivittäminen ja viestintä sosiaalisessa mediassa sekä muut järjestön monipuoliset tehtävät.
Järjestöassistentilla tulee olla hyvät sosiaalisen median taidot sekä hyvät tietotekniset perustaidot. Tehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkka on n. 1600e /kk.

Työhakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 31.06.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jarvenpaa(at)viadia.fi:
Lisätietoja tehtävästä antaa: Jappe Vilponen 050 460 9669