Kaupunginpuutarhuri, Keravan kaupunki

Kaupunginpuutarhuri, Keravan kaupunki

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Kerava
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
11.6.2018 klo 07:21:43

Jatkuva haku: 
Ei

Tule tekemään Keravalle hienoa kaupunkiympäristöä!

Kaupunginpuutarhurina sinulla on kokonaisvastuu puistojen, leikkipuistojen, ulkoliikuntapaikkojen, katu- ja muiden viheralueiden suunnittelun ohjauksesta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta. Vastuullesi kuuluvat myös metsät ja pellot. Meillä on kaikkiaan ylläpidettävänä noin 160 ha laadukkaasti rakennettuja viheralueita ja 450 ha puistometsiä.

Edellytämme tehtävään valittavalta hortonomin (AMK) tutkintoa tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimit työssä esimiesasemassa ja edellytämme kokemusta esimiestyöstä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää laaja-alaista näkemystä viheralueiden kehittämisestä, aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja B-ajokorttia. Valinnassa eduksi katsotaan kokemukset viherrakennuttamisesta ja metsänhoidosta.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tehtävästä.

Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan. Jos tunnet Keravan kaupungin olevan seuraava työpaikkasi, täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä 2.7.2018 klo 12 mennessä. Ennen valinnan vahvistamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastasi. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Yhteystiedot: Infrajohtaja Rainer Sirén, puh. 040 318 2369
Kaupungininsinööri Erkki Vähätörmä, puh. 040 318 2350

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: