Asiakasneuvottelija Hyvinkää

Asiakasneuvottelija Hyvinkää

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työharjoittelu
Osa-aikatyö
Kokoaikatyö
Työssäoppiminen
Työn sijainti: 
Hyvinkää
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – annamme työhön tarvittavan koulutuksen.
Työn alkamisaika: 
Heti
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
26.9.2018 klo 10:47:23

Jatkuva haku: 
Kyllä

Haemme nyt uusia asiakasneuvottelijoita Hyvinkään keskustaan. Tehtävänäsi on markkinoida puhelimitse erilaisia tuotteita tai palveluita. Tarjoamme vakituista päivätyötä tai osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat + kannustavan palkkauksen.

Päivävuoroissamme työskennellään pääosin vakituisesti. Monet myyjistä ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt vuosia, useiden jo yli 10 vuotta.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät “keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin tällöin.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieleltä sekä vähintään 16-vuoden ikää.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mona Voutilainen, puh. 045 7731 3769 tai voit lähettää hakemuksen osoitteessa: https://www.sm-mega.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/