Tukipalvelutyöntekijä, Yrjö & Hanna Oy, Riihikallion palvelukortteli, Tuusula

Tukipalvelutyöntekijä, Yrjö & Hanna Oy, Riihikallion palvelukortteli, Tuusula

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Lisätietoja: 
Soveltuva koulutus tehtävään voi olla esim. lähihoitaja, hoiva-avustaja tai laitoshuoltaja.
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
1-5 vuotta
Vaadittavat lupakortit: 
Hygieniapassi
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
11.10.2018 klo 09:44:12

Jatkuva haku: 
Ei

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Riihikallion palvelukeskus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2014. Riihikalliossa on kaksi 23-paikkaista ryhmäkotia ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille ja 96 palveluasuntoa ikäihmisille. Lisätietoja Riihikalliosta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/riihikallio.
Haemme Riihikallion ryhmäkotiin positiivisen asenteen omaavaa TUKIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat arkipäivisin ajalle 10-18. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtäviisi tukipalvelutyöntekijänä kuuluvat mm. viriketoiminnan ideoiminen ja koordinointi palvelukeskuksen ryhmäkodeissa, ruokahuollon järjestäminen päivittäin palvelutalon asukkaille sekä astiahuolto ruokailujen jälkeen. Lisäksi tehtäviin kuuluu avustaminen palvelukodeissa, asukkaiden suihkutukset yms.

Tehtävässä liikut päivittäin eri puolilla palvelukeskuksesta, joten positiivinen asenne sekä arvojemme mukainen toiminta ovat ehdoton edellytys. Edellytämme lisäksi hygieniapassia. Soveltuva koulutus tehtävään voi olla esim. lähihoitaja, hoiva-avustaja tai laitoshuoltaja. Tehtävänkuvaa räätälöidään valitun henkilön koulutuksen pohjalta. Kokemus vanhustyöstä sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn antavat hyvän pohjan tehtävässä suoriutumiselle.

Riihikalliossa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat sekä viimeisin teknologia. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Hakemukset viimeistään 31.10.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tuija.makela@yrjojahanna.fi.