Henkilökohtainen avustaja Jokelaan, Oy Medicum Services Ab, Medicum avustajapalvelu, Tuusula

Henkilökohtainen avustaja Jokelaan, Oy Medicum Services Ab, Medicum avustajapalvelu, Tuusula

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittavat lupakortit: 
Alaikäisten kanssa toimiessa työntekijän tulee esittää työnantajalle rikostaustaote.
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
11.10.2018 klo 12:48:39

Jatkuva haku: 
Ei

Henkilökohtainen avustaja, etsitkö vakituista työpaikkaa? Nyt on hyvä työpaikka tarjolla Tuusulan, Jokelasta henkilökohtaisella avustajalle!

Miespuoliselle alaikäiselle asiakkaalle tarvitaan avustajaa vapaa-ajan toimintoihin 30h/kk, vuorot on sovittavissa asiakkaan kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus lisätyöhön halutessasi. Edellytämme kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hienotunteisuutta ja ystävällistä työotetta sekä ehdotonta luotettavuutta ja täsmällisyyttä.

Työ ei vaadi koulutusta ja työtehtäviin perehdytetään. Tartu toimeen ja pistä hakemus+cv tulemaan sähköpostitse. Alaikäisten kanssa toimiessa työntekijän tulee esittää työnantajalle rikostaustaote.

Kirjoita hakemuksesi otsikkoon Hakemus Jokela. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteella heli.pulkkinen@medicum.fi ja liitä hakemukseesi aiempien työnantajiesi yhteystiedot (nimi, puhnro ja toimintayksikön nimi sekä työskentelyaika) aukottomasti viimeisten 2-3 vuoden ajalta. Emme käsittele hakemuksia jotka ovat puutteellisia tältä osin.

Olemme välittäneet henkilökohtaisia avustajia noin 700 avustettavalle 2010 ja meillä on laaja kokemus eri vammaisryhmistä ja henkilökohtaisen avun palvelusisällöistä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnastamme saat myös internetsivuiltamme www.medicum.fi