Varastotyöntekijä kierrätyshalliin Lidlille, Järvenpää

Varastotyöntekijä kierrätyshalliin Lidlille, Järvenpää

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Järvenpää
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
08.11.2018 klo 10:16:57

Jatkuva haku: 
Ei

Kiinnostaako monipuolinen työ uuden jakelukeskuksen kierrätyshallissa? Pidätkö itsenäisistä ja vaihtelevista työtehtävistä? Haluatko päästä osaksi Lidlin ammattitaitoista, kannustavaa ja sitoutunutta työyhteisöä?

Lidlin uuteen Järvenpään jakelukeskukseen haetaan omatoimiseen ja fyysiseen työhön kykeneviä varastotyöntekijöitä kierrätyshalliin. Työ Lidlin jakelukeskuksen kierrätyshallissa tarkoittaa myymälöistä saapuvien kierrätysjakeiden ja kuljetusyksiköiden vastaanottoa, lajittelua ja jatkokäsittelyä. Jatkokäsittelytehtäviä voivat olla esim. pahvin, muovipullojen, tölkkien ja kierrätettävän muovin paalaaminen paalainkoneella taikka bio-, energia-, puu-, seka-, lasi- ja metallijakeiden lajittelu ja tyhjentäminen alueilta lastauslaiturilla sijaitseviin kontteihin. Tämän lisäksi kierrätystyöntekijät kiertävät jakelukeskuksen muilla alueilla tyhjentämässä erillisiä lajittelupisteitä ja täyttävät keräilyalueilla tarvittavien tyhjien lavojen pisteitä. Työssä käytetään säännöllisesti erilaisia paalauskoneita, vastapainotrukkia sekä lavansiirtovaunuja. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä 3-vuorotyönä.

Mitä odotamme?

 • Loistavaa asennetta ja aitoa halua työskennellä Lidlin uudessa jakelukeskuksessa tarkkuutta ja fyysisyyttä vaativissa työtehtävissä.
 • Vastuuntuntoista luonnetta ja tiimihenkeä sekä ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelytapaa.
 • Mahdollisuutta työskennellä myös ulkona säästä riippumatta sekä muissa erilaisissa varastotehtävissä.
 • Sujuvaa suomen kielen osaamista sekä vähintään 18 vuoden ikää.
 • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja/tai vastapainotrukin käytöstä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

 • Loistavan työyhteisön ja rennon työilmapiirin.
 • Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden tehdä monipuolisesti eri tehtäviä jakelukeskuksessa.
 • Erinomaisen työskentely-ympäristön ja modernit tilat.
 • Paljon erilaisia kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä.
 • Reilun ja vakaan työpaikan sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Hyvä tietää:

 • Perehdytys työtehtäviin järjestetään Janakkalan jakelukeskuksessa, jonne on järjestetty yhteiskuljetus Järvenpäästä. Perehdytysjakson kesto on aloituksesta ja sopimuksesta riippuen parista viikosta pariin kuukauteen. Perehdytysjakson ajalta maksetaan normaalin palkan lisäksi myös erillinen kuukausikorvaus.
 • Aloituksia järjestetään säännöllisesti marraskuun alusta aina joulukuun loppuun asti, joten tämäkin on joustavasti sovittavissa.
 • Työsuhde solmitaan suoraan Lidl Suomi Ky:n kanssa ja nyt haemmekin ensisijaisesti henkilöitä pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Jos siis työskentely Lidlin upouudessa jakelukeskuksessa kiinnostaa ja haluat päästä osaksi Lidlin huippujengiä, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikkoja on avoinna useita ja niitä täytetään sopivien henkilöiden löytyessä jatkuvasti loppuvuoden aikana.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: