Henkilökohtainen avustaja Tuusulan Lahelaan, 2 paikkaa, Medicum avustajapalvelu

Henkilökohtainen avustaja Tuusulan Lahelaan, 2 paikkaa, Medicum avustajapalvelu

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
08.11.2018 klo 10:19:34

Jatkuva haku: 
Ei

Henkilökohtainen avustaja, etsitkö vakituista työpaikkaa? Nyt on hyvä työpaikka tarjolla Tuusulan Lahelasta henkilökohtaisella avustajalle!

Asiakas tarvitsee avustajaa ma-pe klo 07-11 ja 18-21:00. Sinulla on myös mahdollisuus lisätyöhön halutessasi. Edellytämme kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hienotunteisuutta ja ystävällistä työotetta sekä ehdotonta luotettavuutta ja täsmällisyyttä.

Työ ei vaadi koulutusta ja työtehtäviin perehdytetään. Tartu toimeen ja pistä hakemus+cv tulemaan sähköpostitse.

Kirjoita hakemuksesi otsikkoon Hakemus Lahela. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteella heli.pulkkinen@medicum.fi ja liitä hakemukseesi aiempien työnantajiesi yhteystiedot (nimi, puhnro ja toimintayksikön nimi sekä työskentelyaika) aukottomasti viimeisten 2-3 vuoden ajalta. Emme käsittele hakemuksia jotka ovat puutteellisia tältä osin.

Olemme välittäneet henkilökohtaisia avustajia noin 700 avustettavalle 2010 ja meillä on laaja kokemus eri vammaisryhmistä ja henkilökohtaisen avun palvelusisällöistä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnastamme saat myös internetsivuiltamme www.medicum.fi