Etsimme franchising-yrittäjää lemmikkieläinliikkeeseen

Etsimme franchising-yrittäjää lemmikkieläinliikkeeseen

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työn sijainti: 
Järvenpää
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Vankka kokemus kaupalliselta alalta sekä lemmikkieläinten hoidosta.
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
04.11.2019 klo 11:52:12

Jatkuva haku: 
Ei

Hanki uusi elämä, aloita uusi ura lemmikkieläinliikkeen kauppiaana!

Etsimme franchising-kauppiasta JÄRVENPÄÄHÄN.
Nyt on tilaisuutesi aloittaa uusi elämä, startata unelmiesi työssä ja toimia kauppiaana omassa myymälässäsi, lemmikkieläinten ja mukavien asiakkaiden parissa.

Lemmikkieläinala
Lemmikkieläinten määrä on Suomessa jatkuvassa kasvussa. Faunatar-ketju palvelee kaikkia lemmikin omistajia, sekä lemmikin hankintaa suunnittelevia ihmisiä valtakunnallisesti ympäri maata.

Faunatar-ketju
Faunatar on hyvin tunnettu, alansa johtava ketju Suomessa. Toiminnan keskeinen menestystekijä on hyvä, jatkuvasti kehittyvä ammattitaito sekä ketjuuntumisen tuomat edut. Ketju on aloittanut toimintansa vuonna 1980. Franchisingtoiminta aloitettiin vuonna 1993.

Tuotteet
Liikkeiden valikoimiin kuuluvat koirien ja kissojen ruokien ja tarvikkeiden lisäksi myös akvaariot kaloineen ja kasveineen, sekä pieneläimet kuten linnut, jyrsijät ja terraarioeläimet. Kaikille eläinryhmille tarjotaan monipuolinen ja tarkoin valittu valikoima tuotteita.

Koulutus
Ketju tarjoaa uudelle kauppiaalle peruskoulutuksen sekä kouluttaa, neuvoo ja opastaa henkilöstöä jatkuvasti.

Franchising
Toimintamallina franchising soveltuu alalle erinomaisesti. Kauppias saa käyttöönsä jo testatun konseptin, toimintaohjeet, tunnetun liikenimen ja ketjun jatkuvan tuen. Kauppias voi keskittyä täysipainoisesti perusliiketoimintaan kun ketju huolehtii monista oheistoiminnoista. Vaikka kauppias on pienyrittäjä, saa hän silti suuremman toiminnan edut.

Odotamme sinulta
Olet kaupallisesti ajatteleva, silti äärettömän eläinrakas. Olet jo saanut kokemusta kaupan alalla toimimisesta, joten asiakaspalvelu ja erilaiset myymälän ylläpitoon liittyvät työtehtävät sujuvat sinulta luontaisesti. Loistavat tiimityöskentelytaitosi eivät sulje pois itsenäistä ajatteluasi ja valmiuttasi kehittää omaa myymälääsi. Osaat johtaa omaa henkilöstöäsi, ja olet aina valmis oppimaan uutta. Eläinten oikea kohtelu on sinulle itsestään selvä asia.

Mikäli tunnet kiinnostusta alaa kohtaan ja olet valmis ryhtymään oman lemmikkieläinliikkeen kauppiaaksi, ota yhteyttä niin voimme yhdessä aloittaa liikkeesi suunnittelun!

Katso video: https://youtu.be/wmuBDrnpRXU
Lue myös: http://www.faunatar.fi/kauppiaaksi

Kysy lisää sähköpostitse toimistostamme: johanna.valo@faunatar.fi

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: