Taksinkuljettaja, Taksi Timo Hindström, Kerava

Taksinkuljettaja, Taksi Timo Hindström, Kerava

Työsuhteen tyyppi: 
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Kerava
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Erinomainen
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
1-5 vuotta
Vaadittavat lupakortit: 
Kuljettajalla tulee olla Lähitaksin kuljettajakortti sekä Lähitaksin kuljettajan laatuattribuutti voimassa
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
03.12.2018 klo 02:43:07

Jatkuva haku: 
Ei

Haen palvelukseeni taksin-/invataksinkuljettajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen erityisesti maanantai - perjantai aamu/päivävuoroja ajamaan, sopimuksen mukaan muistakin vuoroista voidaan joustavasti sopia. Palkkauksena käytössä on provisio sekä takuutuntipalkka.

Jos sinulle taksinkuljettajan työ on muutakin kuin auton ajamista, voit olla juuri oikea henkilö yritykseni työntekijäksi. Arvostan työntekijöissä erityisen paljon asiakaspalveluhenkisyyttä ja kielitaitoa (erinomainen suomen kielen taito on työtehtävissä edellytys, ruotsin- ja englanninkielen osaamisesta saa ison plussan, eikä muidenkaan kielten osaamisesta ole haittaa).
Invataksinkuljettajalla tulee työssä menestyäkseen olla kykyä tiedostaa työskentelevänsä erityistä palvelua ja osaamista edellyttävien asiakkaiden parissa sekä oikeaa, reipasta asennetta työntekoon. Elämänkokemus auttaa tässäkin työssä pärjäämisessä; toisaalta tämä on myös erinomainen mahdollisuus saada kartutettua lisää elämänkokemusta.

Taksini on yksi pääkaupunkiseudulla korkealaatuisia, turvallisia taksipalveluita tuottavan Lähitaksin autoista. Tästä johtuen kuljettajalla tulee olla Lähitaksin kuljettajakortti sekä Lähitaksin kuljettajan laatuattribuutti voimassa. Auton toiminta-alueesta johtuen kuljettajalta edellytetään jonkin pääkaupunkiseudun kunnan/kaupungin alueelle myönnettyä ammattiajolupaa tai mahdollisesti muutoin hankittua Uudenmaan tuntemusta, jos lupasi on aikanaan myönnetty muualle Suomeen. Lähitaksin autona operoimme myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta jonopaikalta yksi. Kuljetamme myös Uudenmaan alueella Kela-asiakkaita ns. ylivuoto-autona.

Kalustona käytössä on alle vuoden ikäinen, automaattivaihteinen esteetön VW Caddy Maxi. Auton kotipaikka sijaitsee Keravalla, mutta se on varsin usein myös Kirkkonummella. Tästä johtuen kotipaikkasi voisi olla Keski-Uudenmaan alueella tai Kirkkonummi-Espoon suunnalla.

Palkkaus: sopimuksen mukaan (provisio + takuu)
Työpaikanosoite: Laukkatie 1, 04220 KERAVA

Lisätietoja: Timo Hindström, Puh: 0401845425
Laita kirjallinen hakemuksesi minulle mahdollisimman pian sähköpostiin osoitteeseen taksihindstrom@gmail.com. Puhelintiedusteluihin pyrin vastaamaan arkisin klo 16 jälkeen, viikonloppuisin päivänvalon aikaan.

https://facebook.com/taksihindstrom