Kunnossapitoasentajia käyttötavaran logistiikkakeskukseen Sipooseen

Kunnossapitoasentajia käyttötavaran logistiikkakeskukseen Sipooseen

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Kerava
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Perustaidot
Vaadittavat lupakortit: 
Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta järjestämme sinulle tarvittaessa koulutuksen.
Työn alkamisaika: 
Heti
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
09.1.2019 klo 11:57:01

Jatkuva haku: 
Ei

Haluatko olla mukana vaikuttamassa käyttötavarakaupan jokapäiväiseen sujuvuuteen?

Witron vastaa S-ryhmän pitkälle automatisoidun käyttötavaran logistiikkakeskuksen automaatiojärjestelmän toiminnasta, huollosta ja ylläpidosta noin 30-henkisen kunnossapito-organisaation voimin. Vahvistamme nyt System Support -tiimiämme Sipoossa kolmella kunnossapitoasentajalla.

System Supportissa päivittäiset vastuualueesi pitävät sisällään automaatiojärjestelmän operointia, ilmenevien vikatilanteiden selvittelyä ja ongelmanratkaisua, vikakorjauksia, sekä järjestelmän toiminnan monitorointia.

Menestyäksesi tehtävässä, toivomme sinulta soveltuvaa teknistä työhistoriaa tai koulutustaustaa esimerkiksi sähkötekniikan, teollisuusautomaation, mekaniikan tai kunnossapidon parista. Myös tekninen harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Haussamme on kunnossapitoasentaja, jolla työkalut pysyvät käsissä, tiimityö sujuu, ja joka pystyy työskentelemään myös kovankin tuotantopaineen alla.

Lisäksi työ automatisoidussa logistiikkakeskuksessa edellyttää sinulta:

•valmiutta fyysiseen kolmivuorotyöhön
•kykyä työskennellä myös korkeissa paikoissa
•IT-taitoja
•suomen kielen taitoa ja perustason englannin kielen taitoa

Koulutamme sinut huolellisesti tehtäviisi ja kaikkiin laitteisiin ja prosesseihin, ja saat työssäsi esimiehesi ja muun kunnossapitotiimin vankan tuen, ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Lisätietoja työskentelystä Witronilla sekä rekrytointiprosessista antaa HR Coordinator Mia Ahlqvist / mahlqvist@witron.de.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Linkin hakulomakkeelle löydät tämän sivun alalaidasta.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. KT-logistiikkakeskus sijaitsee Bastukärrissä, Sipoon ja Keravan rajalla. Tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan alkuvuoden 2019 aikana.

YRITYKSESTÄ:

WITRON on yksi maailman johtavista automatisoitujen materiaalivirtojen ja logistiikkajärjestelmien toimittajista. Työllistämme yli 3100 työntekijää maailmanlaajuisesti, ja edustamme yli 40 vuoden kokemuksella inspiroivaa teknologiaa, innovaatioita ja luotettavuutta.

WIOSS WITRON On Site Services GmbH on osa WITRON Groupia. Meillä on vankka kokemus ja osaaminen logistiikkajärjestelmien rakentamisesta, huollosta ja operoinnista. Olemme asiantuntijoita täysautomatisoidun varastologistiikan käytettävyydessä ja tuottavuudessa.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: