Henkilökohtainen avustaja Myrtinoksaan, Medicum avustajapalvelu, Tuusula

Henkilökohtainen avustaja Myrtinoksaan, Medicum avustajapalvelu, Tuusula

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Ei lainkaan - 1v
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
09.1.2019 klo 02:22:23

Jatkuva haku: 
Ei

Henkilökohtainen avustaja, etsitkö vakituista työpaikkaa? Nyt on hyvä työpaikkoja tarjolla Tuusulasta henkilökohtaisilla avustajille! Sinulla on mahdollisuus määritellä itse omia työaikojasi.

Etsimme naispuoliselle asiakkaalle avustajaa, työaika pari 07:30-17:00 pituista työvuoroja arkipäivänä viikossa. Avustustehtävät mm. kodinhoidolliset tehtävät ja asiakkaan kuntoutuksen tukeminen.

Edellytämme avustajilta kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hienotunteisuutta ja ystävällistä työotetta sekä ehdotonta luotettavuutta ja täsmällisyyttä.

Työ ei vaadi koulutusta ja työtehtäviin perehdytetään. Tartu toimeen ja pistä hakemus+cv tulemaan sähköpostitse.

Kirjoita hakemuksesi otsikkoon Hakemus avustajaksi Myrtinoksaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteella heli.pulkkinen@medicum.fi ja liitä hakemukseesi aiempien työnantajiesi yhteystiedot (nimi, puhnro ja toimintayksikön nimi sekä työskentelyaika) aukottomasti viimeisten 2-3 vuoden ajalta. Emme käsittele hakemuksia jotka ovat puutteellisia tältä osin.

Olemme välittäneet henkilökohtaisia avustajia noin 700 avustettavalle 2010 ja meillä on laaja kokemus eri vammaisryhmistä ja henkilökohtaisen avun palvelusisällöistä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnastamme saat myös internetsivuiltamme www.medicum.fi