Asiakkuuspäälliköitä LogisTila Oy:lle Keravalle

Asiakkuuspäälliköitä LogisTila Oy:lle Keravalle

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Kerava
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
10.1.2019 klo 07:11:20

Jatkuva haku: 
Ei

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin varasto- ja tuotantotiloja kuin toimisto- ja liiketilojakin. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa.

Etsimme asiakkaallemme LogisTila Oy:lle kahta Asiakkuuspäällikköä pääkaupunkiseudulle.

Tehtäviisi kuuluu toimisto- ja liiketilojen välitys niin vuokra- kuin myyntitarkoituksessa. Saat monipuolisen ja kattavan kohdevalikoiman, välityksessä ovat kaikki suurten kiinteistöjen omistajien toimisto- ja liiketilat. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, saat vapaat kädet hoitaa välitystoimintaa ja lisäksi saat toimistohenkilökunnan tarjoaman tuen ja välineet kohteiden markkinoinnille.

Toivomme sinulla olevan kokemusta B2B-puolen myyntitehtävistä, LKV-tutkinto tai valmiudet suorittaa se lähitulevaisuudessa. Toivomme myös kokemusta markkinoinnista ja kyseisen liiketoiminnallisen alueen tuntemusta. Odotamme lisäksi sujuvaa suomen kielen sekä suullista että kirjallista taitoa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Haemme joukkueeseen yrittäjähenkistä, tulostavoitteista ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä.

Tarjoamme kannustavan palkkauksen, joka muodostuu aluksi kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta. Toiminta on tällä hetkellä kasvavaa, ja kasvavan toiminnan myötä voit halutessasi saada työssä myös lisää vastuuta. Työssä vaaditaan oma auto.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 27.1.2019 Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin, 040 632 6465 tai anita.fokin@adecco.fi.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: