Sähköasentaja porras- ja pystyhissien asennuksiin

Sähköasentaja porras- ja pystyhissien asennuksiin

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työn sijainti: 
Hyvinkää
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
04.2.2019 klo 11:39:39

Jatkuva haku: 
Ei

Seniorihissit.fi kuuluu suomalaisomisteiseen Pihlajat Yhtiöön, joka on seniorihissien uranuurtaja Suomessa ja toimittanut ylivoimaisesti eniten seniorihissejä Suomeen.
Seniorihissit.fi:n porras- ja pystyhissivalikoima on Suomen suurin ja monipuolisin, sillä yhtiön tavoitteena on toimittaa kuhunkin paikkaan käyttäjän kannalta paras ratkaisu, mikä ei onnistu, jos tarjottavana on vain muutama malli.

Seniorihissit.fi tuo maahan, myy ja markkinoi pääasiassa Barduva-, Extrema-, Lehner-, MSW- ja ThyssenKrupp Access -hissejä sekä erikoisempia Hydrolift-, Högg Liftsysteme -, Partille Hiss – ja TechLift-hissejä, jotka yhdessä muodostavat Tiitus-tuoteperheen.

Etsimme nyt asiakkaallemme Seniorihisseille SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan omalta osaltaan laadukkaista seniorihissiasennuksista koko maassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköasentajan koulutusta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, matkustusvalmiutta sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Korteista hallussa tulisi olla työturvallisuuskortti, sähkötyöturvallisuuskortti, EA 1 ja B-ajokortti. Autamme tarvittaessa korttien suorittamisessa. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme merkittäväksi eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mielenkiintoisissa työtehtävissä alansa edelläkävijän riveissä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin, +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: