RAKENNUSPÄÄLLIKKÖ

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖ

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattikorkeakoulututkinto
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Erinomainen
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Sinulla on rakennustekniikan tutkinto (RI, rkm) ja kokemusta rakennushankkeista. Olet toiminut vastaavana työmaamestarina tai työnjohtajana ja hallitset AutoCadin tai vastaavan rakentamisen suunnittelutyökalun.
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
14.3.2019 klo 10:59:25

Jatkuva haku: 
Ei

Hetzner Groupin yritykset tarjoavat yksityisille ja yritysasiakkaille maailmanlaajuisesti tehokkaita hostingpalveluita sekä tarvittavan infrastruktuurin internetsivujen sujuvaan toimintaan. Hetzner Finland Oy, joka perustettiin osaksi Hetzner-ryhmää vuonna 2015, hyödyntää saksalaisen Hetzner Online GmbH:n asiantuntemusta. Data Center Park Helsinki tarjoaa palveluitaan Hetznerin asiakkaille ympäri maailman.

Hetzner Finland rakentaa itse omat toimitilansa ja toimii hankkeissa pääurakoitsijana. Data Center Park Helsingin ensimmäinen rakennus otettiin käyttöön maaliskuussa 2018. Kaksi uutta rakennusta on sisätyövaiheessa ja uusien konesalien rakentaminen jatkuu lähivuosina. Jokainen rakennus on kooltaan noin 4000 neliömetriä.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta, ammattitaitoista ja englanti osaavaa RAKENNUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan uusien datakeskusten rakentamisesta Suomessa sekä toimimaan työmaamestarina ja hankkeen vastaavana työnjohtajana. Hallitset rakentamisen ja kiinteistöhuollon elinkaaren ja innostut kokonaisvaltaisista hankkeista. Olet kannustava esimies ja luotettava yhteistyökumppani sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Arvostat haastavaa, monipuolista ja pitkäaikaista työympäristöä sekä kansainvälistä työyhteisöä.

Hetzner Finland tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, haastavan, monipuolisen ja pitkäaikaisen työympäristön. Nopea päätöksenteko ja matala organisaatio kuuluvat toimintatapoihimme. Työskentelet yhteistyössä saksalaisten kollegoiden kanssa ja raportoit hankkeiden etenemisestä Saksaan. Huolehdimme työnantajana siitä, että sinulla on mahdollisuuksia myös henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen ja omien taitojen vahvistamiseen.

Osuiko naulan kantaan? Lue lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa career.hetzner.com.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: