Vastaava mestari Tuusulan kuntaan

Vastaava mestari Tuusulan kuntaan

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
15.3.2019 klo 08:24:05

Jatkuva haku: 
Ei

Tuusulan kunta hakee vastaavaa mestaria kunnallistekniikan rakentamisen yksikköön.

Tuusulan kunnan yhdyskuntatekniikka-palvelualueen tehtävänä on suunnitella, rakentaa ja ylläpitää infrastruktuuria. Vastaava mestari vastaa kunnan ns.omajohtoisten töiden urakoinnista ja hänen alaisinaan on yksi työnjohtaja ja kolme kunnallistekniikan työntekijää. Vastaava mestari osallistuu teknisten suunnitelmien, urakoiden kilpailuttamisen, urakoiden valvonnan ja maksuliikenteen tehtäviin työpäällikön apuna.

Virkaan valittavalta edellytämme kokemusta yhdyskuntatekniikan rakentamisesta ja esimiestyöskentelystä sekä virkaan soveltuvaa ammatillista koulutusta. Lisäksi edellytyksenä on vähintään B-luokan voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kehittää ja ottaa käyttöön tietotekniikan tarjoamia keinoja infrarakentamisessa.

Tarjoamme mielenkiitoisen työpaikan kenties Tuusulan historian vilkkaimpaan rakennusaikakauteen. Tuusula valmistautuu vuoden 2020 asuntomessuihin ja samanaikaisesti kunnassa on käynnissä tai käynnistymässä useita muita uusien asemakaava-alueiden rakennushankkeita. Kunnallistekniikan rakentamisessa vuosi 2019 tulee olemaan investoinneissa suurin kunnan historiassa (n. 20 M€) ja investointitason odote-taan säilyvän erittäin korkealla jatkossakin. Viime vuosina olemme pyrkineet kehittämään suunnittelu- ja rakentamisprosessejamme ja tavoitteemme onkin hyödyntää uusimpia tietotekniikan tarjoamia sovelluksia.

Virka on aluksi määräaikainen ja se muutetaan noin 1.6.2020 lähtien toistaiseksi voimassaolevaksi, kun viran nykyisen haltijan virkasuhde päättyy. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavaa työpäällikkö Jyrki Sjöblom, p. 040 314 3134, jyrki.sjoblom(at)tuusula.fi

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa:

Hakemukset ansioluetteloineen 7.4.2019 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.