Työnjohtaja - Kivijärvi Oy - Vantaa

Työnjohtaja - Kivijärvi Oy - Vantaa

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työn sijainti: 
Pääkaupunkiseutu
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattikorkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Teknikon tutkinto tai vastaava on myös kelpoinen riippuen kokemuksesta.
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Erinomainen
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Metallirakenteista, hitsausvalvonnasta ja konepajatoiminnasta on hyvä olla kokemusta.
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
15.5.2019 klo 01:49:28

Jatkuva haku: 
Ei

Lasitusliike Kivijärvi Oy on alan johtava toimija Suomessa. Juuret juontavat vuoteen 1909, kun A.W.Kivijärvi perusti lasitusliikkeen Helsingin Erottajankadulle. Tänä päivänä toimistomme, tuotantolaitteistomme ja varastomme sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa. Meitä lasialan ammattilaisia on n. 35 ja liikevaihto n. 5 Meur.

Palvelemme kahdella liiketoiminta-alueella:
Lasipartio - yksikkömme vastaa pienemmistä lasitustöistä ja päivystää 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä kiireellisten lasikorjausten varalta.
Lasirakenteet - yksikkömme vastaa lasi-, alumiini- ja teräsrakenteiden suuremmista töistä, kuten julkisivurakenteista, kattolasituksista, alumiini-ikkunoista ja -ovista, sisälasiseinistä, siirtolasiseinistä ja lasikaiteista.
Meistä tarkemmin www.lasitusliike.fi

Vahvistamme nyt henkilöstöä hakemalla palvelukseemme

TYÖNJOHTAJAA

Lasirakenteet - yksikköön.

Tehtäväsi on toimia esimiehenä ja vastata projektien läpiviennistä. Työ on monipuolista ja vastuullista.
Odotamme sinulta tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Sinulla on luontaista taitoa keskustella oman organisaation kanssa ja huomioida myös muiden mielipiteitä. Hallitset samanaikaisesti useita projekteja ja pidät niissä langat käsissäsi. Osaat tarvittaessa toimia myös käytännön tehtävissä. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa.

Arvostamme insinöörin, teknikon tai vastaavaa metallin alan koulutusta, esimies- ja konepajakokemusta. Sinulla on reippautta tarttua tehtäviin sekä kyky havaita tuotannon parannuskohteita.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön tuella.

Jos sinua kiinnostaa työpaikka vakavaraisessa ja pitkän historian omaavassa alihankintayrityksessä, täytä hakemuslomake linkistä: https://rekry.operaria.fi/jobs/229846-tyonjohtaja-kivijarvi-oy-vantaa tai Operarian kotisivuilta www.operaria.fi. Aloitamme keskustelut välittömästi sopivan hakijan löytyessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Aaltonen, p. 044 984 7636, Operaria Oy.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: