Makkarantekijä kesätöihin, 15 paikkaa, Sihti Etelä-Suomi Oy, Vantaa

Makkarantekijä kesätöihin, 15 paikkaa, Sihti Etelä-Suomi Oy, Vantaa

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Kesätyö
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Vantaa
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
15.5.2019 klo 12:57:35

Jatkuva haku: 
Ei

Hei, etsitkö kesätöitä? Pidätkö makkarasta? Oletko aina miettinyt, miten makkaroita valmistetaan? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan parhaalta paikalta makkaran valmistuksen salat kun etsimme asiakasyrityksellemme useita MAKKARANTEKIJÖITÄ. Tehtävässä osallistut makkaranteon alkutuotantoon ja saat mahdollisuuden osallistua kesän suurimman herkun valmistukseen.

Työssä pärjätäksesi riittää, kun sinulta löytyy reipasta otetta työntekoon, rutiininsietokykyä, sorminäppäryyttä, omaat hyvän fyysisen kunnon, olet täysi-ikäinen ja olet motivoitunut kohtaamaan uusia haasteita ja oppimaan uutta. Aikaisempi kokemus elintarviketyöntekijäntyöstä ja hygieniapassista katsotaan eduksi, mutta ei eivät ole välttämättömiä. Työhön perehdytetään kaikki uudet tekijät.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja työ on 2-vuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät elokuun loppuun asti.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si heti, koska täytämme paikat jo haun aikana. Voit olla suoraan yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia ville.kivimaki@adecco.fi tai soittamalla puh. 0408483544.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: