Kokki, 2 paikkaa, SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Vantaa

Kokki, 2 paikkaa, SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Vantaa

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Vantaa
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Lisätietoja: 
Kokki
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
1-3 vuoden työkokemus ravintola-alan työtehtävistä
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
12.6.2019 klo 12:17:12

Jatkuva haku: 
Ei

Hei sinä ravintola-alan osaaja, Oletko töitä vailla?

Etsimme Parilla Steak Houseen Vantaalle

Kokkia

Pitkään työsuhteeseen. Toivomme että sinulta on noin 1-3 vuoden työkokemus ravintola-alan työtehtävistä sekä alan koulutusta.

Parillan keittiössä vallitsee perheen omainen tunnelma ja asioista päätetään yhdessä. Pääset vaikuttamaan siihen, millaista ruokaa valmistat ja toivommekin, että sinulla on maukkaita ideoita. Parillassa sinua odottaa tiimi, jossa osataan pitää hauskaa. Jos tämä kuulostaa sopivalta keittiöltä sinulle, pistä heti hakemus tulemaan!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätiedot tehtävästä: tomi.hemminki@sol.fi.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: