Päivähoito Satumaa Oy hakee Monniin lastentarhanopettajaa

Päivähoito Satumaa Oy hakee Monniin lastentarhanopettajaa

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Hyvinkää
Vaadittavat koulutukset: 
Lisätietoja: 
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä.
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
01.7.2019 klo 10:56:36

Jatkuva haku: 
Ei

Tarvitsemme joukkoomme lastentarhanopettajan, joka toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana työtiimissä ja päivähoitoyksikössä. Vastaat lapsen ja lapsiryhmän varhaiskasvatussuunnitelman laatimisesta, varhaiskasvatuksen toteuttamisesta, arvioimisesta ja kehittämisestä yhdessä muiden tiimin jäsenten ja vanhempien kanssa.

Sinulta sujuu lapsiryhmän hallinta, mutta sinulla riittää myös empatiaa ja lämmintä syliä jokaiselle lapselle. Sinulla on kyky kohdata ja ymmärtää erilaisten perheiden näkemyksiä kasvatuksesta sekä kyky arvioida varhaiskasvatuksen vaikutuksia lapseen ja lapsiryhmään.

Toivomme että monimuotoiseen joukkoomme tuleva lastentarhanopettaja on valmis suunnittelemaan ja toteuttamaan tiiminsä kanssa uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista varhaiskasvatusta alle ja tai yli 3-vuotiaille lapsille. Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja niin vanhempien kuin tiiminkin kanssa. Myös digitaidot ovat lastentarhanopettajalle tarpeen.

Tarjoamme sinulle rennot työtoverit, mukavat asiakkaat ja reilun työnantajan.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

http://www.paivahoito-satumaa.fi

 

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: